Workshop voor kinderen 'fotografie 4' uitgesteld naar latere datum! Workshop voor volwassenen fotografie 2 op 10 december 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Fotografiekamp op 27/28 december 2021! Kerstkamp 'bucketlist' van 3 tot en met 7 januari 2022! Workshop fotografie grootouder/ kleinkind op zondag 9 januari 2022! Workshop voor volwassenen 'creatief met foto's' op vrijdag 21 januari 2022!

Workshop 1 'Fotografie voor kinderen' bij Smile and Friends

Vind je het superleuk om zelf foto's te nemen? Wil je graag nog wat meer leren over hoe je een mooie foto maakt? Dat kan tijdens deze workshop. We gaan op een leuke manier stap voor stap leren hoe je een goede foto maakt, wat hierbij belangrijk is, waarop je kan letten,... Wat gebeurt er als je een foto van omlaag trekt, of als je op de stoel staat om een foto te nemen?

We werken rond het thema reflecties of spiegelingen. We bekijken het resultaat van jullie foto's en kijken wat jullie van elkaars werk vinden... Iedereen heeft zijn eigen unieke aanpak! We maken daarna een top 5 van je foto's!

Voor wie is deze workshop? Voor kinderen van 7 tem 15 jaar die graag wat meer willen weten over fotografie... Er is geen voorkennis vereist... Deze workshop wordt op een leuke en praktische manier gebracht.

Wat is er inbegrepen? Veel fotografienieuwtjes, een drankje en een hapje, 5 foto's 10 op 15 cm uitgeprint met je eigen naam op.

Wat is de kostprijs? 20 euro (maximum 10 deelnemers)

Wanneer? Ondertussen zijn er reeds 2 basisworkshops geweest en bouwen we even verder hierop. Maar er wordt dit jaar nog een workshop ingepland. Heb je interesse in deze workshop, stuur gerust een mailtje naar info@smileandfriends.be.

Voor deze workshop breng je zelf een fototoestel mee... Dit kan een smartphone, een digitale camera, een spiegelreflexcamera,... zijn. Zorg ervoor dat je batterij is opgeladen en dat er voldoende ruimte is op je geheugenkaartje om foto's te nemen! Heb je geen eigen toestel, dan kan je hier gebruik maken van een toestel voor 5 euro per workshop. Graag doorgeven bij het reserveren!