Feestje 'Het draaiend wiel van Smile and Friends'

Ben je klaar voor een spannende namiddag, dan is dit feestje iets voor jou. We laten het wiel draaien en proberen het juiste woord te vinden! Ben je de winnaar van die ronde dan kan je leuke prijzen kiezen. Ook kan je bij het draaien van het wiel een kadobon winnen, een glittertattoo, lekkere snoepjes,...

Wat is er inbegrepen? Een leuke namiddag vol draaiplezier en leuke prijzen, een hapje en een drankje, een foto 10 op 15 cm.

Wat is de kostprijs? 20 euro/kind

Voor wie? Kinderen van het eerste leerjaar tot 14 jaar (minimum 8 en maximum 14 kinderen)

Wanneer? Wil je graag dit feestje boeken? Stuur gerust een mailtje naar info@smileandfriends.be.

Wat kan extra en wat kost het?

☺Keuze uit 2 versnaperingen 2 euro/kind extra

☺Een gevulde pinata 25 euro/ feestje. Een pinata zorgt altijd voor dat tikkeltje meer plezier!

☺Wil je graag foto's en filmpjes van het feestje als een blijvende herinnering voor de jarige? Dat kan... Je geeft dit het best door voor het feestje. Na het feestje krijg je de foto's onbewerkt en in lage resolutie door. Dan kan je kiezen voor fotoprints, digitale beelden of een minialbum. Vraag gerust naar meer informatie!

Bij ieder feestje, workshop of kamp kunnen digitale of uitgeprinte foto's besteld worden van jullie kind. Deze worden volledig professioneel bewerkt. Deze foto's kunnen opgevraagd worden (met logo) door een mailtje of een berichtje te sturen. Gezien de vertrouwelijkheid kan ik deze niet zomaar op mijn site plaatsen zonder toestemming van de ouders van het kind.