Workshop dieren verzorgen op 20 oktober 2021! Workshop fotografie 3 voor kinderen op 28 oktober 2021! Workshop stelten maken op 12 november 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Workshop sport na school iedere maandag en donderdag!

Communie- en lentefeestshoot bij Smile and Friends

Doet je zoon of dochter binnenkort zijn of haar communie of lentefeest, dan kan je bij Smile and Friends terecht voor een leuke en spontane fotoshoot! Een blijvende en waardevolle herinnering voor later. Zelf vind ik het heel leuk om samen met mijn kinderen naar de communiefoto's van mezelf en van mijn oudste dochter te kijken van toch al een tijdje terug...

We bespreken vooraf wat jullie tof vinden, welke ideeën jullie hebben en daarna zorg ik voor een communie- of lentefeestshoot op maat van jullie kind! Uiteraard breng ik ook graag wat extra inspiratie als jullie dat wensen! De shoot kan zowel in de studio (foto's bovenaan) als op een locatie (foto's onderaan) naar keuze!

Je kind kan uiteraard ook een leuk accessoire meebrengen wat hem/ haar heel erg boeit. In de studio heb ik zelf ook accessoires waarmee je kind op de foto kan. Ik wil graag je kind een fijne fotoshoot geven, een leuke en blijvende herinnering aan het moment en uiteraard mooie foto's!

Neem alvast een kijkje in mijn portfolio... Wil je graag meer informatie of wil je een shoot boeken? Stuur een mailtje naar info@smileandfriends.be of bellen kan ook naar 0474/595608. De datum voor een shoot leg je best een maand tot 3 maanden voor de communie.

Ik werk met een algemeen systeem... Ik vraag geen vaste prijs voor een shoot. Maar een vaste prijs per foto. Voor de eerste 10 foto's in hoge resolutie, professioneel bewerkt en doorgestuurd zonder watermerk, betaal je 15 euro per foto. Vanaf de 11de foto betaal je 10 euro per foto. Vanaf 7 foto's krijg je de foto's ook uitgeprint 10 op 15 cm. Vanaf 15 foto's krijg je ook een mini-album waarin al je bestelde foto's verwerkt zijn.