Shoot met een plus (specialshoot)

 

Jarenlang heb ik gewerkt met kinderen met een extra zorgbehoefte... Dit deed ik met hart en ziel. Hoe fijn is het niet om een glimlach te toveren en te genieten van de kleine dingen. Zoveel liefde die ik er heb ervaren, zo onvoorwaardelijk... Daarom vind ik het ongelooflijk fijn om dit gevoel terug mee te nemen in mijn fotografie.

Iedereen is uniek, je bent mooi zoals je bent! Wat kan ik genieten van een shoot waarin ik hartverwarmende momenten kan vereeuwigen voor altijd! Onvoorwaardelijke liefde in een beeld vastleggen is fantastisch mooi.

Wil je ook graag een specialshoot boeken, stuur vrijblijvend een mailtje naar info@smileandfriends.be. Ik maak voor jullie een shoot op jullie maat, waarin liefde, rust en zich goed voelen de belangrijkste factoren zijn.

Ik werk met een algemeen systeem... Ik vraag geen vaste prijs voor een shoot. Maar een vaste prijs per foto. Voor de eerste 10 foto's in hoge resolutie, professioneel bewerkt en doorgestuurd zonder watermerk, betaal je 15 euro per foto. Vanaf de 11de foto betaal je 10 euro per foto. Vanaf 7 foto's krijg je de foto's ook uitgeprint 10 op 15 cm. Vanaf 15 foto's krijg je ook een mini-album waarin al je bestelde foto's verwerkt zijn, vanaf 25 foto's een mediumalbum.

Kangoeroebeurs

 

Hiernaast vind je enkele sfeerbeelden terug van de kangoeroebeurs editie 2022, de zorgbeurs voor kinderen met een beperking. Niet de ideale lichtomstandigheden om in te werken, maar ongelooflijk fijn om deze kinderen te hebben mogen leren kennen en hun beleving te mogen vastleggen in herinneringen voor altijd!

Dankjewel ook aan de ouders voor de toestemming om deze foto's te mogen plaatsen op mijn website!