Workshop dieren verzorgen op 20 oktober 2021! Workshop fotografie 3 voor kinderen op 28 oktober 2021! Workshop stelten maken op 12 november 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Workshop sport na school iedere maandag en donderdag!

Workshops bij Smile and Friends

Zin in een leuke activiteit? Neem dan eens een kijkje tussen de verschillende workshops die je kan volgen bij Smile and Friends. Er zijn creatieve workshops, sportieve workshops, uitdagende workshops,... steeds met een knipoog naar de fotografie. Kortom voor ieder wat wils!

Bij iedere workshop krijg je ook een fotoherinnering mee naar huis!

Je kan de workshops boeken op een zelfgekozen tijdstip met het aantal die bij iedere workshop wordt vermeld. Er zijn ook workshops op een vastgelegd tijdstip.

Vanaf september 2021 zijn er ook workshops voor een ganse dag op schoolvrije dagen en kan je ook wekelijks deelnemen aan een sportieve workshop na school op maandag (voor de kleuters) en/of donderdag (lager).

De workshops zijn voornamelijk voor kinderen (of een combinatie met een ouder of een grootouder). De workshops 'Fotografie voor kinderen' worden ook in een aangepaste versie gegeven aan volwassenen indien interesse, vraag gerust naar meer informatie door een mailtje te sturen naar info@smileandfriends.be.

Er zijn ook kadobonnen te verkrijgen aan diverse prijzen. Wil je graag een kadobon, stuur dan een mailtje naar info@smileandfriends.be. Een kadobon kan zowel gebruikt worden voor een shoot, voor een kampje, een workshop of een feestje.