Zwangerschapsshoot bij Smile and Friends

Wat een fijn gevoel... Samen uitkijken naar jullie eigen wonder. Wat is er dan leuker dan dat gevoel, dat moment vast te leggen in een blijvende herinnering. Een waardevol aandenken die je voor altijd kan koesteren.

Een zwangerschapsshoot is een leuk moment als koppel, even de tijd nemen voor elkaar samen met jullie groeiende wonder in de buik in een intieme sfeer.

We bespreken vooraf wat jullie wensen zijn. Liever een fotoshoot in de studio of op een andere locatie, welke kledij heeft jullie voorkeur, welke achtergrond(en) willen jullie,... Het belangrijkste is dat het voor jullie een leuke shoot is, in een ontspannen sfeer. De mooie naturelle beelden komen dan vanzelf.

Hebben jullie zelf eigen ideeën of voorbeelden die jullie graag willen, laat dat zeker weten, we nemen de tijd om dat mogelijk te maken.

De meeste mensen zijn wat zenuwachtig of vinden hun buik te groot of te klein, er zijn vragen van hoe moet ik staan,... maar al die vragen of bedenkingen verdwijnen vanzelf eens de shoot bezig is, de stress valt van iedereen af en de shoot wordt echt een fijn en plezierig moment om samen te genieten met elkaar.

Natuurlijk is het ook mogelijk om samen met broer(s) of zus(sen) op de foto te gaan, dit kan ook op een intieme manier, maar ook op een creatievere manier waarop jullie samen erop los schilderen op een wit doek met eventueel de naam van jullie toekomstig wonder. Dat doek kunnen jullie dan meenemen naar huis. Hiervoor wordt wel een meerprijs aangerekend.

Neem alvast een kijkje in mijn portfolio... Wil je graag meer informatie of wil je een shoot boeken? Stuur een mailtje naar info@smileandfriends.be of bellen kan ook naar 0474/595608.

Ik werk met een algemeen systeem... Ik vraag geen vaste prijs voor een shoot, maar een vaste prijs per foto. Ben je niet tevreden, dan hoef je geen foto's te kopen. Voor de eerste 10 foto's in hoge resolutie, professioneel bewerkt en doorgestuurd zonder watermerk, betaal je 15 euro per foto. Vanaf de 11de foto betaal je 10 euro per foto. Vanaf 7 foto's krijg je de foto's ook uitgeprint 10 op 15 cm. Vanaf 20 foto's krijg je ook een album waar al je bestelde foto's in verwerkt zijn.