Een overzichtje van de komende activiteiten bij Smile and Friends! Sportkamp van 16 tem 18 augustus 2023! BFFkamp van 21 tem 25 augustus 2023! De andere zomerkampen zijn volzet! Nieuwe reeks workshops fotografie vanaf zondag 10 september 2023 van 9 tot 12 uur! Duoworkshop met een plus 'Creatief en dierenplezier' op zondag 10 september 2023 van 14 tot 17 uur! Workshop met een plus 'Creatief en ME-time' op zondag 24 september 2023 van 14 tot 17 uur! Workshop 'tie dye' op woensdagnamiddag 27 september 2023! Workshop 'creatief met gips' op woensdagnamiddag 25 oktober 2023! Herfstvakantiekamp op 30 en 31 oktober en 2 en 3 november 2023! Workshop 'creatief met loombands' op woensdagnamiddag 29 november 2023! Workshop 'kerstproof cupcakes' op woensdagnamiddag 20 december 2023!

Fotografie bij Smile and Friends

Wat is er fijner dan een moment, een beleving voor altijd te kunnen koesteren! Graag leg ik dit voor jullie vast in een beeld! Een moment, een beleving die niemand je nog kan afnemen en dat je je blijvend kan herinneren! Een foto die van je huis nog meer een thuis kan maken!

Een fotoshoot kan naar jullie voorkeur in de studio of op een locatie naar jullie keuze...

Naast mooie foto's van jullie te maken, vind ik het zelf even belangrijk dat jullie jezelf kunnen zijn en van het moment genieten. Dit resulteert steeds in spontane en naturelle beelden.

We bespreken op voorhand wat jullie graag zien, zodat het een reportage naar jullie smaak wordt. Dit kunnen zowel kleurrijke beelden zijn, als intieme zwart/wit foto's of een combinatie van beide... Uiteraard ben ik zelf steeds bereid om suggesties te doen! Of heb je zelf foto's gezien die je leuk vindt...

Neem alvast een kijkje in mijn portfolio... Wil je graag meer informatie of wil je een shoot boeken? Stuur een mailtje naar info@smileandfriends.be of bellen kan ook naar 0474/595608.

Ik werk met een algemeen systeem... Ik vraag geen vaste prijs voor een shoot. Maar een vaste prijs per foto. Voor de eerste 10 foto's in hoge resolutie, professioneel bewerkt en doorgestuurd zonder watermerk, betaal je 15 euro per foto. Vanaf de 11de foto betaal je 10 euro per foto. Vanaf 7 foto's krijg je de foto's ook uitgeprint 10 op 15 cm. Vanaf 15 foto's krijg je ook een mini-album waarin al je bestelde foto's in verwerkt zijn, dit kan met of zonder aangepaste tekst. Een voorbeeld van foto's en een mini-album is hier steeds te bekijken.

Voor vervoerskosten buiten Zulte, vraag ik 0,4 euro per km.

Willen jullie na de shoot nog geholpen worden met verdere bestellingen van uitvergrotingen, fotokado's,... Laat dit gerust weten.

Er zijn ook kadobonnen te verkrijgen aan diverse prijzen. Wil je graag een kadobon, stuur dan een mailtje naar info@smileandfriends.be. Een kadobon kan zowel gebruikt worden voor een shoot, een kampje, een workshop of een verjaardagsfeestje.