Trouwshoot

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan kan je bij Smile and Friends terecht voor een leuke en spontane fotoshoot! Een blijvende en waardevolle herinnering voor vandaag, morgen en altijd!

We bespreken vooraf wat jullie tof vinden, welke ideeën jullie ze!f hebben en we bekijken samen een aantal foto's van mijn huwelijksreportages. Uiteraard breng ik ook graag wat extra inspiratie als jullie dat wensen! De shoot kan voor het huwelijk of de dag van jullie huwelijk zelf plaats vinden, dit eventueel in  combinatie met de voorbereidingen vooraf, de plechtigheid en/of het trouwfeest!

 

We gaan samen op zoek naar een locatie die aansluit bij wie jullie zijn als koppel en wat jullie fijn vinden! Hier doe ik ook graag suggesties als jullie dit willen.

 

Neem alvast een kijkje in mijn portfolio... Wil je graag meer !informatie of wil je een shoot boeken? Stuur een mailtje naar info@smileandfriends.be of bellen kan ook naar 0474/595608.

De prijzen voor een huwelijksreportage kunnen opgevraagd worden via info@smileandfriends.be. Deze zijn afhankelijk van jullie wensen....