Smashcakeshoot bij Smile and Friends

 

Wil je je sloeber ook zien ploeteren in een smashcake of een andere taart? Het moment op zich is al genieten en  erbovenop krijg je ook nog leuke beelden...

Kinderen worden zo snel groot... Er is dan ook niets waardevoller dan een blijvende herinnering van hen te hebben. Een foto die niet alleen vandaag en morgen, maar ook binnen zoveel jaar zo fijn is om naar terug te kijken. Je kinderen zelf vinden het ongetwijfeld ook fantastisch om later te kunnen terugkijken naar die gezellige momenten.

Ik vind kinderen fotograferen 1 van de leukste dingen die er is... Het spontane, het onverwachtse, de onbezorgdheid, die guitige lach of juist een verlegen blik, het vrolijke of een plotse boze bui. Ik vind het fantastisch om dit in een beeld te kunnen vastleggen. Zoveel emoties die allemaal in een mum van tijd op hun pad komen. Ieder kind is uniek, waardoor iedere fotoshoot origineel en anders is.

Een cakesmashshoot (kan in combinatie met badshoot) vindt steeds plaats in de studio bij Smile and Friends. De shoot kan voor een speciale gelegenheid zijn zoals een verjaardag, omdat je een mooi pronkstuk in je huis wil, of om iemand te verrassen met een fotoboek, of gewoon zomaar...

Voor deze shoot mag je zelf de smashcake of een andere taart meebrengen, zo kan je zelf kiezen welk kleur of thema jullie willen! Jullie zijn volledig vrij in jullie keuze... Als jullie besteld hebben, kunnen jullie laten weten wat jullie keuze is geworden. dan kan ik mijn decoratie erop aanpassen! Als fotograaf hou ik van wat decoratie, maar ook geen wirwar van alles door elkaar! We bespreken ook welke kledij jullie kleine spruit aan heeft, dan kunnen we alles op elkaar matchen!

 

Heb je interesse, leg dan alvast eerst een datum vast... Stuur vrijblijvend een mailtje naar info@smileandfriends.be. Of heb je vragen, laat ze gerust weten! Zoals bij elke shoot werk ik met hetzelfde systeem... Je betaalt niet voor de fotoshoot zelf, na de shoot ontvang je de foto's met logo in lage resolutie en kan je vrij een keuze maken. Voor de eerste 10 foto's vraag ik 15 euro per digitale foto in hoge resolutie, vanaf de 11de foto betaal je 10 euro. Bestel je 8 foto's dan krijg je ook de prints erbij, bestel je 20 foto's of meer, dan krijg je naast de prints ook nog een minialbum met alle bestelde foto's erin verwerkt.