Duoworkshop voor kids en volwassenen met extra zorg 'Creatief en dierenplezier'

Heb jij zin in wat qualitytime samen, dan is deze workshop iets voor jullie. Je gaat in duo samen creatief aan de slag. Dit kan samen een kunstwerk maken zijn of iets tie dyen of iets creatief met zout. Daarna gaan we samen smullen van een ijsje, verse pannenkoeken, appelflappen of wafels! In het derde deel van de workshop gaan we de dieren van Smile and Friends eten en drinken geven, aaien of eens knuffelen, waar jullie zelf zin in hebben.

De workshop is er om samen een leuke tijd te beleven onder het motto, elk op zijn eigen tempo, alles kan en alles mag. De workshop gaat door met een kleine groep.

Tussendoor gaan jullie samen op de foto en/of fotografeer ik jullie.

Voor wie is deze workshop? Voor kids of jongvolwassenen met extra zorgvraag die samen met hun mama, papa, meter, broer, peter, zus,... 3 uur qualitytime willen beleven.

Wat is er inbegrepen? Al het materiaal dat nodig is voor de workshop, jouw kunstwerk, iets lekkers om te smullen en te drinken, een leuke fotoherinnering, 3 uur qualitytime!

Wat is de kostprijs? 50 euro per duo (één extra persoon kan voor 20 euro)

Wanneer? Zondag 15 september 2024 van 14 tot 17 uur. Heb je interesse in deze workshop, stuur gerust een mailtje naar info@smileandfriends.be.

Heb je vragen, laat ze zeker weten, via mail of op 0474/595608. Ik kijk er alvast heel erg naar uit!