Fotografie en workshops met een plus

Donderdag 1 juni was de eerste dag van de zorgouder, even tijd voor een extra complimentje omdat jullie als zorgouder SUPERgoed bezig zijn! Ik mocht de afgelopen maanden heel wat zorgouders ontmoeten tijdens mijn shoots, die ik maak voor mijn portfolio, onvoorwaardelijke liefde met een plus! Samen gingen we op pad in een bos, dankbaar voor een stukje van jullie verhaal dat jullie met mij deelden, dankbaar om al die onvoorwaardelijke liefde die ik heb gevoeld! Wat er vaak terug kwam, was het gevoel van niet genoeg te doen voor jullie kind met een plus! Ik kan jullie alleen maar zeggen dat jullie hartverwarmende liefde meer dan genoeg is en dat vertellen de beelden die ik van jullie maakte, meer dan woorden ooit kunnen zeggen!

Lees meer »

Sfeerbeelden nemen op de kangoeroebeurs!

Wat een fantastische 2 dagen heb ik beleefd op de kangoeroebeurs! Ongelooflijk fijn dat ik zoveel kinderen samen met hun ouders mocht ontmoeten... Mijn hart heeft enkele sprongetjes gemaakt. Er werden enkele plaatsjes ingenomen! Helemaal vereerd om de kans te krijgen om op deze zorgbeurs de sfeerbeelden te mogen nemen en ook mijn eigen stand te hebben, waar alle kids samen kunstenaars werden van 1 uniek kunstwerk, dat voor altijd een speciaal plaatsje zal krijgen bij Smile and Friends! Ik kijk alvast uit naar alles wat nog op mijn pad komt met jullie lieve kanjers!

Lees meer »

Een nieuw feestje en heel wat shoots!

Al even geleden na mijn eerste berichtje! Het was alvast een drukke kerstperiode met 2 leuke kampen, waarin we vooral creatief aan de slag gingen! We maakten het perfecte slijm! Heel leuk om de kids ermee aan het werk te zien! Een eigen pinata werd ook een feit! De dieren werden verzorgd en de konijntjes werden verwend met zelfgemaakte koekjes voor hen! Het bucketlistkamp bracht heel wat nieuwe ideeën naar boven met als resultaat een nieuw thema voor een verjaardagsfeestje namelijk 'Tie dye en snoepshoot'! 

Lees meer »

De laatste Sport na School van dit jaar!

De corona is ons iets minder goed gezind, want vanaf volgende week mag er bij de -12 jarigen niet meer gesport worden! MAAR de weergoden waren dit vandaag des te meer! De ganse dag regen, ik vertrek om 15u30 richting school om de kids op te halen voor Sport na School in Olsene, een blauwe hemel! Van een geluksmomentje gesproken! Alleen maar blije en enthousiaste snoetjes die ik mee mag doen naar Smile and Friends!

Lees meer »