Een overzichtje van de komende activiteiten bij Smile and Friends! Workshop 1 fotografie reeks 2 op zondag 26 maart 2023! Workshop 'Helemaal paasproof' op woensdagnamiddag 29 maart 2023! Paasvakantiekamp 'dierenverwennerij' van 3 april tem 7 april 2023! Paasvakantiekamp 'fotografie' op 11 en 12 april 2023! Workshop 'Maak je eigen zeep' op woensdagnamiddag 26 april 2023! Workshop 'Creatief met zout' op woensdagnamiddag 24 mei 2023! Workshop fotografie 'grootouder/kleinkind of meter/metekind of ouder/kind' op zondag 4 juni 2023!

De laatste Sport na School van dit jaar!

Gepubliceerd op 2 december 2021 om 19:00

De corona is ons iets minder goed gezind, want vanaf volgende week mag er bij de -12 jarigen niet meer gesport worden! MAAR de weergoden waren dit vandaag des te meer! De ganse dag regen, ik vertrek om 15u30 richting school om de kids op te halen voor Sport na School in Olsene, een blauwe hemel! Van een geluksmomentje gesproken! Alleen maar blije en enthousiaste snoetjes die ik mee mag doen naar Smile and Friends!

Iedereen zijn fluohesje van Smile and Friends aan en we vertrekken richting Toverhoek, ongeveer 500 meter stappen! Wat een leuke en grote bende vandaag! Zowel groot als klein stappen flink naar Smile and Friends! En hoe wordt er gezorgd voor de allerkleinsten, wat een vertederende momenten om mee te maken!

Eens bij Smile and Friends smullen we picnicjes en daarna gaan we van start met de Sinteditie van Sport na School! Iedereen mag elke op zijn beurt een briefje trekken met opdrachten om volleerde pietjes te zijn! We kunnen muisstil zijn, we kunnen balanceren op de balken (lees daken), we kunnen goed over obstakels stappen en kruipen, we kunnen goed picnicjes eten, we kunnen grapjes maken, we kunnen zingen en springen tegelijkertijd,... Kortom iedereen was geslaagd en ontvangt zijn 'pietendiploma met foto'! Een fijne herinnering voor later! Vandaag geen medaillewinnaar, maar voor iedereen wat lekkers van de Sint!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.