Workshop voor kids en jongvolwassenen met extra zorg 'Creatief en ME-time'

Heb jij zin in wat ME-time samen met andere zorgouders, dan is deze workshop iets voor jullie. Ik ga met jullie kind/volwassene met een plus creatief aan de slag, een kunstwerk maken, iets creatief met zout of creatief met scheerschuim,... Of misschien verrassen we jullie met iets lekkers wat we zelf maken. Het wordt alvast een activiteit op maat die ik voorbereid eens ik weet wie er komt.

Ondertussen gaan jullie samen met andere zorgouders een gemeenschappelijke activiteit doen en gaan jullie er even op uit zonder jullie kids!

Als jullie terug zijn van de activiteit, gaan we samen iets lekker smullen en drinken en laat ik jullie voor mijn lens nog eens samen stralen!

Voor wie is deze workshop? Voor kids of volwassenen met een plus en hun mama of papa!

Wat is er inbegrepen? Al het materiaal dat nodig is voor de workshop, een activiteit voor de mama/ papa, jouw kunstwerk, iets lekkers om te smullen en te drinken, een leuke fotoherinnering!

Wat is de kostprijs? 50 euro per 2 (één extra persoon kan voor 15 euro)

Wanneer? Datum wordt na de kangoeroebeurs vastgelegd. Heb je interesse in deze workshop, stuur gerust een mailtje naar info@smileandfriends.be.

Heb je vragen, laat ze zeker weten, via mail of op 0474/595608. Ik kijk er alvast heel erg naar uit!