Paintshoot bij Smile and Friends

 

Is jouw kind graag creatief bezig? Tijdens een paintshoot bij Smile and Friends kan je sloeber de beste kunstenaar in zichzelf naar boven brengen! Dit is niet alleen in het kunstwerk zelf terug te zien, maar ook in de leuke beelden die een paintshoot oplevert! Het moment op zich is al genieten en  erbovenop krijg je ook nog leuke beelden... Dit kan in combinatie met een badshoot voor de kleinere kids!

Kinderen worden zo snel groot... Er is dan ook niets waardevoller dan een blijvende herinnering van hen te hebben. Een foto die niet alleen vandaag en morgen, maar ook binnen zoveel jaar zo fijn is om naar terug te kijken. Je kinderen zelf vinden het ongetwijfeld ook fantastisch om later te kunnen terugkijken naar die gezellige momenten.

 

Voor de grotere kinderen gebruik ik verf die geen vlekken maakt! De kleinere kids kunnen schilderen met yoghurt die ik kleur met voedingskleurstof, het kan dus geen kwaad als ze ervan eten! ;) Ik voorzie zelf een canvas om op te schilderen! Altijd leuk als je kind een gewoon wit tshirt aan heeft waarop het dan zelf zijn creativiteit kwijt kan!

 

Heb je interesse, leg dan alvast eerst een datum vast... Stuur vrijblijvend een mailtje naar info@smileandfriends.be. Of heb je vragen, laat ze gerust weten! Zoals bij elke shoot werk ik met hetzelfde systeem... Je betaalt niet voor de fotoshoot zelf, na de shoot ontvang je de foto's met logo in lage resolutie en kan je vrij een keuze maken. Voor de eerste 10 foto's vraag ik 15 euro per digitale foto in hoge resolutie, vanaf de 11de foto betaal je 10 euro. Bestel je 8 foto's dan krijg je ook de prints erbij, bestel je 20 foto's of meer, dan krijg je naast de prints ook nog een minialbum met alle bestelde foto's erin verwerkt.