Fotografie en workshops met een plus

Gepubliceerd op 4 juni 2023 om 15:54

Donderdag 1 juni was de eerste dag van de zorgouder, even tijd voor een extra complimentje omdat jullie als zorgouder SUPERgoed bezig zijn! Ik mocht de afgelopen maanden heel wat zorgouders ontmoeten tijdens mijn shoots, die ik maak voor mijn portfolio, onvoorwaardelijke liefde met een plus! Samen gingen we op pad in een bos, dankbaar voor een stukje van jullie verhaal dat jullie met mij deelden, dankbaar om al die onvoorwaardelijke liefde die ik heb gevoeld! Wat er vaak terug kwam, was het gevoel van niet genoeg te doen voor jullie kind met een plus! Ik kan jullie alleen maar zeggen dat jullie hartverwarmende liefde meer dan genoeg is en dat vertellen de beelden die ik van jullie maakte, meer dan woorden ooit kunnen zeggen!

Ik plaatste op 1 juni een berichtje, omdat ik vind dat jullie voor de extra zorg ook iets extra verdienen, daarom een gratis shoot en 2 gratis workshops! Maar wat ben ik overdonderd door jullie enthousiasme en dankbaarheid. Mijn bericht werd vrijwillig meer dan 30 keer gedeeld! Dankjewel hiervoor! Zoals ik al vertelde ben ik zelf geen zorgouder, maar ben ik meer dan 20 jaar terug mijn hart en ziel verloren aan kinderen met een plus als kinderverpleegkundige! Daarom wil ik nu, meer dan ooit, via mijn shoots en workshops, jullie herinneringen meegeven die ze nooit meer kunnen afnemen en hartverwarmende momenten die jullie voor altijd zullen bijblijven!

Ik kijk dan ook vol enthousiasme uit om jullie te mogen verwelkomen bij Smile and Friends voor een shoot of een workshop met een plus!

 

Liefs Sheila van Smile and Friends

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.