Een overzichtje van de komende activiteiten bij Smile and Friends! Duoworkshop met een plus 'Creatief en dierenplezier' op zondag 24 september 2023 van 14 tot 17 uur! Workshop 'Superheld voor een dag' op schoolvrije dag 25 september 2023! Workshop 'tie dye' op woensdagnamiddag 27 september 2023! Worskhop 'Vandaag richten we de pijlen' op schoolvrije dag 2 oktober 2023! Workshop 'creatief met gips' op woensdagnamiddag 25 oktober 2023! Herfstvakantiekamp op 30 en 31 oktober en 2 en 3 november 2023! Workshop lichttekenen/ lightpainting op vrijdag 24 november 2023 van 18u30 tot 21u30! Workshop 'creatief met loombands' op woensdagnamiddag u29 november 2023! Workshop 'Knutselpietjes en speculaaspietjes' op schoolvrije dag 1 december 2023! Workshop 'kerstproof cupcakes' op woensdagnamiddag 20 december 2023! Workshop druppelfotografie op zaterdag 23 december 2023 van 9 tot 12 uur!

Fotografie en workshops met een plus

Gepubliceerd op 4 juni 2023 om 15:54

Donderdag 1 juni was de eerste dag van de zorgouder, even tijd voor een extra complimentje omdat jullie als zorgouder SUPERgoed bezig zijn! Ik mocht de afgelopen maanden heel wat zorgouders ontmoeten tijdens mijn shoots, die ik maak voor mijn portfolio, onvoorwaardelijke liefde met een plus! Samen gingen we op pad in een bos, dankbaar voor een stukje van jullie verhaal dat jullie met mij deelden, dankbaar om al die onvoorwaardelijke liefde die ik heb gevoeld! Wat er vaak terug kwam, was het gevoel van niet genoeg te doen voor jullie kind met een plus! Ik kan jullie alleen maar zeggen dat jullie hartverwarmende liefde meer dan genoeg is en dat vertellen de beelden die ik van jullie maakte, meer dan woorden ooit kunnen zeggen!

Ik plaatste op 1 juni een berichtje, omdat ik vind dat jullie voor de extra zorg ook iets extra verdienen, daarom een gratis shoot en 2 gratis workshops! Maar wat ben ik overdonderd door jullie enthousiasme en dankbaarheid. Mijn bericht werd vrijwillig meer dan 30 keer gedeeld! Dankjewel hiervoor! Zoals ik al vertelde ben ik zelf geen zorgouder, maar ben ik meer dan 20 jaar terug mijn hart en ziel verloren aan kinderen met een plus als kinderverpleegkundige! Daarom wil ik nu, meer dan ooit, via mijn shoots en workshops, jullie herinneringen meegeven die ze nooit meer kunnen afnemen en hartverwarmende momenten die jullie voor altijd zullen bijblijven!

Ik kijk dan ook vol enthousiasme uit om jullie te mogen verwelkomen bij Smile and Friends voor een shoot of een workshop met een plus!

 

Liefs Sheila van Smile and Friends


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.