Workshop 5 'Fotografie voor volwassenen'

Bij deze workshop gaan we bij Smile and Friends fotograferen en ook een stukje op stap. We gaan verder in op het diafragma en gaan ook aan de slag met focussen. Dit wordt allemaal volledig begeleid. We starten steeds met een theoretisch stukje die we dan omzetten in de praktijk.

We bekijken onze foto's van de vorige workshop landschap op de computer. Het is ook steeds mogelijk om je gemaakte foto's te laten bewerken door mij en deze dan digitaal te ontvangen met je eigen naam als fotograaf erop...

Wat is er inbegrepen? Heel wat fotografienieuwtjes en een digitaal document hiervan, een hapje en drankje, 5 foto's van 10 op 15 cm zijn inbegrepen met je eigen naam als fotograaf.

Wat is de prijs? 180 euro voor een reeks van 6 lessen

Voor wie? Voor iedereen vanaf 16 jaar! Deze workshop kan je alleen volgen als je de basisworkshop 'Fotografie voor kinderen/tieners' of 'Fotografie voor grootouders/kleinkinderen' hebt gevolgd bij Smile and Friends.

Wanneer? Deze workshop wordt vastgelegd in samenspraak met jullie na de eerste workshop (september 2023) om een maximale aanwezigheid te garanderen!

Wat breng je mee? Voor deze workshop breng je zelf een fototoestel mee... Dit kan een smartphone, een digitale camera, een spiegelreflexcamera,... zijn, en als je dat ook hebt een statief. Zorg ervoor dat je batterij is opgeladen en dat er voldoende ruimte is op je geheugenkaartje om foto's te nemen! Breng ook je oplaadkabel mee. Heb je geen eigen toestel, dan kan je hier gebruik maken van een toestel voor 10 euro per workshop. Graag dit op voorhand  doorgeven.