Workshop 2 'Fotografie voor volwassenen'

Bij deze workshop gaan we lichttekenen en toveren met licht. Benieuwd hoe dit werkt? Je ziet alvast een voorsmaakje bij de foto's hiernaast... Hierbij gaan we dieper in op de sluitertijd. Bij deze workshop kan je werken in het thema kerst/ nieuwjaar en kan je je eigen nieuwjaarskaart ontwerpen.

We bekijken de foto's van de vorige workshop op de computer. Het is ook steeds mogelijk om je gemaakte foto's te laten bewerken door mij en deze dan digitaal te ontvangen met je eigen naam als fotograaf erop...

Wat is er inbegrepen? Heel wat fotografienieuwtjes, een document met alle tips uit de les en de opdrachten, een hapje en drankje, 5 foto's van 10 op 15 cm zijn inbegrepen met je eigen naam als fotograaf.

Wat is de prijs? 180 euro voor een lessenreeks van 6

Voor wie? Voor iedereen vanaf 16 jaar. Deze workshop kan je alleen volgen als je de basisworkshop 'Fotografie voor volwassenen' of 'Fotografie voor grootouders/kleinkinderen' hebt gevolgd bij Smile and Friends.

Wanneer? Deze workshop wordt vastgelegd in samenspraak met jullie na de eerste workshop van de reeks (september 2023) om een maximale aanwezigheid te garanderen!  

Wat breng je mee? Voor deze workshop breng je zelf een fototoestel mee... Dit kan een smartphone, een digitale camera, een spiegelreflexcamera,... zijn. en als je dat ook hebt een statief. Zorg ervoor dat je batterij is opgeladen en dat er voldoende ruimte is op je geheugenkaartje om foto's te nemen! Breng ook je oplaadkabel mee. Heb je geen eigen toestel, dan kan je hier gebruik maken van een toestel voor 10 euro per workshop. Graag dit op voorhand  doorgeven.