Zomervakantiekamp 'Creatief fotografiekamp'

Vind je het fijn om te fotograferen of wil je leren hoe je betere foto's maakt, dan is dit fotografiekamp zeker iets voor jou. We leren de basis op een praktische manier, we doen leuke fotografiespelletjes en gaan creatief aan de slag met fotografie! Daarnaast zorgen we ook voor een relaxmomentje op het kamp en gaan we creatief aan de slag. Kortom een mix van fotografie en creatief bezig zijn.

Wanneer? maandag 5 augustus tem donderdag 8 augustus 2024 van 9 tot 16 uur (opvang van 8 tot 17 uur)

Voor wie? Meisjes en jongens van 8 jaar tem 16 jaar

Wat is er inbegrepen? 4 dagen vol fotografieplezier, het gebruik van fotografiemateriaal (statief, studio,...), 2 tussendoortjes, water, fotoherinneringen, ongevallenverzekering, invullen formulier mutualiteit, fiscaal attest tot 14 jaar,...

Wat is de prijs? 140 euro voor 4 dagen

Wat breng je zelf mee? Een (oude) smartphone en/of een camera. Je kan hier ook 1 huren voor 20 euro om tijdens de 4 dagen te gebruiken.

Wil je je kind graag inschrijven voor dit kamp, stuur dan een mailtje naar info@smileandfriends.be! Daarna kan je het geld overschrijven op BE 07 0019 0278 7766 met vermelding van de naam en geboortedatum van je kind, daarna krijg je nog een mailtje met de bevestiging. Voor inschrijving werk ik met de volgorde van het binnen komen van de mails.