Workshop 'fotografie kleinkind/grootouder/ kind/ouder of metekind/meter' bij Smile and friends

Wil je graag wat extra qualitytime met je omi, opa, meme, bompa mama, papa, meter, peter,... Of als opi, oma, pepe, bomma, meter, peter, mama, papa,... met je (klein)kind? Dan is deze workshop iets voor jullie. Je vormt een duo 'kleinkind/grootouder' of 'kind/ouder' of 'petekind/peter' of 'metekind/meter'.

We gaan eerst aan de hand van foto's wat tips bekijken. Daarna gaan jullie samen aan de slag en nemen jullie foto's van elkaar aan de hand van begeleidende thema's en opdrachten. Als afsluiter gaan jullie samen op de foto voor mijn lens!

Wat is er inbegrepen? 3 uur qualitytime met elkaar, 4 foto's 10 op 15 cm met jullie naam als fotograaf, 2 foto's 10 op 15 cm van jullie samen, een hapje en een drankje.

Wat is de kostprijs? 45 euro/ duo (voor een extra (klein)kind betaal je 15 euro extra)

Wie kan er deelnemen? Iedereen vanaf 6 jaar tot ??? jaar

Wanneer? Deze workshop gaat door in het najaar Heb je interesse, stuur vrijblijvend een mailtje naar info@smileandfriends.be.

Wat breng je mee? Voor deze workshop breng je zelf een fototoestel mee... Dit kan een smartphone, een digitale camera, een spiegelreflexcamera,... zijn. Zorg ervoor dat je batterij is opgeladen en dat er voldoende ruimte is op je geheugenkaartje om foto's te nemen! Breng ook je oplaadkabel mee. Heb je geen eigen toestel, dan kan je hier gebruik maken van een toestel voor 10 euro per workshop.