Zomervakantiekamp 'Voetbal 5daagse @KOS'

Is voetballen je passie? Of wil je de eerste stappen in de voetbal zetten? Wil je graag een sportieve en leuke week om de zomervakantie af te sluiten? Dan is dit kamp iets voor jullie!

Wat staat er allemaal op de planning? We verbeteren de technische skills, we spelen voetbalspelletjes,... Naast voetbal zullen ook andere balsporten wel eens aan bod komen. Daarnaast is er ook een Smile and Friends kampioenschap waarbij iedereen een Smile and Friends aandenken krijgt. De winnaar per groep krijgt nog een extra attentie (de beker gaat naar iemand die zich veel inzet, positief is, kan samen spelen,...)

Er zal ook iedere dag een creatieve/rustige activiteit op de planning staan voor wie wil!

Wanneer? maandag 26 augustus tem vrijdag 30 augustus 2024 van 9 tot 16 uur (opvang van 8 tot 17 uur)

Waar? op het voetbalveld van Olsene Sportief

Voor wie? Meisjes en jongens vanaf het geboortejaar 2019  tem geboortejaar 2011... Onder het motto, ook meisjes kunnen en mogen voetballen!!!

Wat is er inbegrepen? 5 dagen voetbalplezier, het gebruik van al het materiaal, 2 tussendoortjes, water, ongevallenverzekering, invullen formulier mutualiteit, fiscaal attest,...

Wat is de prijs? 140 euro voor 5 dagen

Wil je je kind graag inschrijven voor dit kamp, stuur dan een mailtje naar info@smileandfriends.be! Daarna kan je het geld overschrijven op BE 07 0019 0278 7766 met vermelding van de naam en geboortedatum van je kind, daarna krijg je nog een mailtje met de bevestiging. Voor de inschrijving werk ik met de volgorde van het binnen komen van de mails.