Feestje 'Smile and Friends-spelen'

Heb je zin in een namiddag leuke spelen? Dan is dit feestje de juiste keuze... Wat kan je allemaal doen? In de aanbieding: schijfschieten, sjoelbak, blikwerpen, zaklopen, petanque, 'raak de roos' spel, nummerkubb, darts, kubb, toss game, eendjes vissen, waterballonnenkatapult, labyrinthspel,...

We houden een heus tornooi, waarbij iedere deelnemer een Smile and Friends attentie krijgt!

Wat is inbegrepen? Een 3 uur durend feestje met gebruik van verschillende spelen, een attentie voor ieder kind, een fotoprint 10 op 15 cm, eten en drinken.

Wat is de kostprijs? 21 euro/kind (minimum 8, maximum 14)

Voor wie? Vanaf de leeftijd van 4 jaar...

Wat kan extra en wat kost het?

☺Keuze uit 2 versnaperingen 2 euro/kind extra

☺Een gevulde pinata 25 euro/ feestje. Een pinata zorgt altijd voor dat tikkeltje meer plezier!

☺Wil je graag foto's en filmpjes van het feestje als een blijvende herinnering voor de jarige? Dat kan... Je geeft dit het best door voor het feestje. Na het feestje krijg je de foto's onbewerkt en in lage resolutie door. Dan kan je kiezen voor fotoprints, digitale beelden of een minialbum. Vraag gerust naar meer informatie!

Bij ieder feestje, workshop of kamp kunnen digitale of uitgeprinte foto's besteld worden van elk kind apart. Deze worden volledig professioneel bewerkt. Deze foto's kunnen opgevraagd worden (met logo) door een mailtje te sturen naar info@smileandfriends.be. Gezien de vertrouwelijkheid kan ik deze niet zomaar op mijn site plaatsen zonder toestemming van de ouder van het kind.