Zomervakantiekamp 'Sport 3daagse @KOS'

Wat staat er allemaal op de planning?  Er komen heel wat sporten aan bod, voor ieder wat wils. We gaan baseballen, hockey spelen, voetballen, handbal spelen, petanquen, inlineskaten of rolschaatsen, bowlen, atletiek beoefenen,... en uiteraard spelen we ook sportieve spelletjes! Daarnaast is er ook een Smile and Friends kampioenschap waarbij iedereen een Smile and Friends aandenken krijgt. De winnaar per groep krijgt nog een extra attentie (dit is een beker voor iemand die zich heel goed inzet, positief is, kan samen spelen,...)!

Wanneer? maandag 12 augustus tem woensdag 14 augustus 2024 van 9 tot 16 uur (opvang van 8 tot 17 uur)

Waar? op de voetbalvelden van Olsene Sportief

Voor wie? Meisjes en jongens vanaf het geboortejaar 2019  tem geboortejaar 2011...

Wat is er inbegrepen? 3 dagen vol sportplezier, het gebruik van al het materiaal, 2 tussendoortjes, water, ongevallenverzekering, invullen formulier mutualiteit, fiscaal attest,...

Wat is de prijs? 85 euro voor 3 dagen

Wil je je kind graag inschrijven voor dit kamp, stuur dan een mailtje naar info@smileandfriends.be! Daarna kan je het geld overschrijven op BE 07 0019 0278 7766 met vermelding van de naam en geboortedatum van je kind, daarna krijg je nog een mailtje met de bevestiging. Voor de inschrijving werk ik met de volgorde van het binnen komen van de mails.

Vind je sporten leuk en wil je graag een sportieve en toffe week vol plezier in de zomervakantie? Dan is dit sportkamp in Olsene iets voor jou!