Feestje 'Smile and Friends models'

Zin om samen met je vrienden en vriendinnen op de foto te gaan? Jullie worden samen model in een echte fotostudio...

Breng zelf jullie lievelingsoutfit(s) mee. We vullen dit verder aan met accessoires naar jullie keuze, een korte hairstyling, wat glitters en een glittertattoo. Jullie kiezen de achtergrond en dan kan de shoot beginnen. Na de shoot bekijken we de foto's op de laptop, kiezen jullie welke bewerking jullie leuk vinden en maken jullie elk jullie top 3!

Wat is er inbegrepen? Een 4 uur durend feestje, korte hairstyling, een glittertattoo , een fotoshoot met je friends, 3 fotoprints 10 op 15 cm voor elk kind, eten en drinken.

Wat is de kostprijs? 30 euro/kind (minimum 6 kinderen, maximum 10 kinderen)

Voor wie? Vanaf de leeftijd van 6 jaar...

Wat kan extra en wat kost het?

☺Keuze uit 2 versnaperingen 2 euro/kind extra

☺Wil je graag foto's en filmpjes van het feestje als een blijvende herinnering voor de jarige? Dat kan... Je geeft dit het best door voor het feestje. Na het feestje krijg je de foto's onbewerkt en in lage resolutie door. Dan kan je kiezen voor fotoprints, digitale beelden of een minialbum. Vraag gerust naar meer informatie!

☺Gevulde pinata 25 euro/ feestje.

Bij ieder feestje, workshop of kamp kunnen digitale of uitgeprinte foto's besteld worden van elk kind apart. Deze worden volledig professioneel bewerkt. Deze foto's kunnen opgevraagd worden (met logo) door een mailtje te sturen naar info@smileandfriends.be. Gezien de vertrouwelijkheid kan ik deze niet zomaar op mijn site plaatsen zonder toestemming van de ouder van het kind.