Feestje 'Smile and Friends experiments'

Zin om samen met je vrienden allerlei nieuwe dingen te ontdekken en onderzoeken? Kies dan voor het feestje Smile and Friends experiments... We maken ons eigen slijm en doen allerhande experimentjes.

Wat is er inbegrepen? Een 3 uur durend feestje vol ontdekkingsfun en verwondering, je neemt je eigen slijm mee naar huis, een fotoprint 10 op 15 cm voor elk kind, eten en drinken.

Wat is de kostprijs? 22 euro/kind (minimum 8, maximum 14 kinderen)

Voor wie? Vanaf de leeftijd van 6 jaar...

Wat kan extra en wat kost het?

☺Keuze uit 2 versnaperingen 2 euro/ kind extra

☺Glittertattoos 2 euro/ kind extra

☺Wil je graag foto's en filmpjes van het feestje als een blijvende herinnering voor de jarige? Dat kan... Je geeft dit het best door voor het feestje. Na het feestje krijg je de foto's onbewerkt en in lage resolutie door. Dan kan je kiezen voor fotoprints, digitale beelden of een minialbum. Vraag gerust naar meer informatie!

☺Gevulde pinata 25 euro/ feestje.

Bij ieder feestje, workshop of kamp kunnen digitale of uitgeprinte foto's besteld worden van elk kind apart. Deze worden volledig professioneel bewerkt. Deze foto's kunnen opgevraagd worden (met logo) door een mailtje te sturen naar info@smileandfriends.be. Gezien de vertrouwelijkheid kan ik deze niet zomaar op mijn site plaatsen zonder toestemming van de ouder van het kind.