Feestje 'Smile and Friends Soccer'

Ben je een echte voetbalfan? Of hou je zelf van een wedstrijdje voetbal? Dan is dit feestje echt jouw ding! Trek je favoriete voetbaloutfit aan en kom al voetballend feesten!

Ik zorg alvast voor de versiering in thema! Verder doen we leuke voetbalspelletjes, houden we een penalty shootout, spelen we een partijtje voetbal op kunstgras,... Iedere deelnemer krijgt een leuke Smile and Friends attentie voor echte winnaars!

Wat is er inbegrepen? Veel voetbalplezier, een Smile and Friends attentie, 1 fotoprint 10 op 15cm, eten en drinken.

Wat is de kostprijs? 21 euro/kind (minimum 8 kinderen, maximum 12 kinderen), voor 2 euro/kind kan je glittertattoos bijboeken in het thema voetbal!

Voor wie? Vanaf de leeftijd van 4 jaar...

Wat kan extra en wat kost het?

☺Keuze uit 2 versnaperingen 2 euro/kind extra

☺Glittertattoos 2 euro/kind extra

☺Wil je graag foto's en filmpjes van het feestje als een blijvende herinnering voor de jarige? Dat kan... Je geeft dit het best door voor het feestje. Na het feestje krijg je de foto's onbewerkt en in lage resolutie door. Dan kan je kiezen voor fotoprints, digitale beelden of een minialbum. Vraag gerust naar meer informatie!

☺Een gevulde pinata 25 euro/ feestje. Een pinata zorgt altijd voor dat tikkeltje meer plezier!

Bij ieder feestje, workshop of kamp kunnen digitale of uitgeprinte foto's besteld worden van elk kind apart. Deze worden volledig professioneel bewerkt. Deze foto's kunnen opgevraagd worden (met logo) door een mailtje te sturen naar info@smileandfriends.be. Gezien de vertrouwelijkheid kan ik deze niet zomaar op mijn site plaatsen zonder toestemming van de ouder van het kind.