Feestje 'Smile and Friends fotografie/molspel'

Heb je zin in een spannende en leuke namiddag? Dan is dit feestje iets voor jou. We gaan al fotograferend opdrachten uitvoeren in groep, zo snel mogelijk. Maar in iedere groep is er iemand die het spel saboteert! Kunnen jullie de mol ontmaskeren? Of blijft hij geheim? Weten jullie wie de mol is van de andere ploeg?

Dit spel heb ik op verschillende moeilijkheidsniveaus gemaakt. Het kan dus door zowel een groep 6 jarigen (vanaf een kind kan lezen) als een groep tieners gespeeld worden. Dit kan ook perfect zijn voor een sweet 16 of als activiteit voor een vrijgezellen (uiteraard is dit mogelijk in een andere formule dan een verjaardagsfeestje voor kinderen)!

Wat is er inbegrepen? Een 3 uur durend feestje met een spannend fotografie/molspel, gebruik van fotomateriaal, eten en drinken.

Wat is de kostprijs? 20 euro (minimum 8/ maximum 15 spelers)

Voor wie? Voor al wie kan lezen...

Wat kan extra en wat kost het?

☺Keuze uit 2 versnaperingen 2 euro/ kind extra

☺Glittertattoos 2 euro/ kind extra

☺Wil je graag foto's en filmpjes van het feestje als een blijvende herinnering voor de jarige? Dat kan... Je geeft dit het best door voor het feestje. Na het feestje krijg je de foto's onbewerkt en in lage resolutie door. Dan kan je kiezen voor fotoprints, digitale beelden of een minialbum. Vraag gerust naar meer informatie!

☺Een gevulde pinata 25 euro/ feestje.

Bij ieder feestje, workshop of kamp kunnen digitale of uitgeprinte foto's besteld worden van elk kind apart. Deze worden volledig professioneel bewerkt. Deze foto's kunnen opgevraagd worden (met logo) door een mailtje te sturen naar info@smileandfriends.be. Gezien de vertrouwelijkheid kan ik deze niet zomaar op mijn site plaatsen zonder toestemming van de ouder van het kind.