Feestje 'Smile and Friends dieren knuffelen en verzorgen'

Ben je gek op dieren? Dan is dit feestje iets voor jou en je vriendjes. We starten met iets creatief. Je kan je favoriete dier maken.

Daarna gaan we bij alle dieren van Smile and Friends (Klikkie, Tampa, Pluimpje, Melkje,...). Wie wil kan knuffelen met de dieren, hou je het liever bij even aaien, dat kan natuurlijk ook. Of bekijk je alles liever vanop een afstand, alles is mogelijk op dit feestje waarin de jarige en de dieren centraal staan. Wie wil kan ook even op de foto met zijn favoriet dier!

Wat is er inbegrepen? Een leuk en creatief feestje waarin de dieren centraal staan, eten en drinken, een foto van 10 op 15 cm met je favoriete dier.

Wat is de kostprijs? 20 euro/kind (minimum 8 en maximum 14 kinderen)

Voor wie? Kinderen vanaf 4 jaar...

Wat kan extra en wat kost het?

☺Keuze uit 2 versnaperingen 2 euro/kind extra

☺Glittertattoos in thema dieren 2 euro/kind extra

☺Wil je graag foto's en filmpjes van het feestje als een blijvende herinnering voor de jarige? Dat kan... Je geeft dit het best door voor het feestje. Na het feestje krijg je de foto's onbewerkt en in lage resolutie door. Dan kan je kiezen voor fotoprints, digitale beelden of een minialbum. Vraag gerust naar meer informatie!

☺Gevulde pinata met keuze uit verschillende figuren 25 euro/ feestje.

Bij ieder feestje, workshop of kamp kunnen digitale of uitgeprinte foto's besteld worden van elk kind apart. Deze worden volledig professioneel bewerkt. Deze foto's kunnen opgevraagd worden (met logo) door een mailtje te sturen naar info@smileandfriends.be. Gezien de vertrouwelijkheid kan ik deze niet zomaar op mijn site plaatsen zonder toestemming van de ouder van het kind.