Workshop dieren verzorgen op 20 oktober 2021! Workshop fotografie 3 voor kinderen op 28 oktober 2021! Workshop stelten maken op 12 november 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Workshop sport na school iedere maandag en donderdag!

Feestje 'Smile and Friends dieren knuffelen en verzorgen'

Ben je gek op dieren? Dan is dit feestje iets voor jou en je vriendjes. We starten met iets creatief en gaan aan de slag met zoutdeeg. Je kan je favoriete dier maken.

Daarna gaan we bij alle dieren van Smile and Friends (Klikkie, Tampa, Pluimpje, Melkje,...). Wie wil kan knuffelen met de dieren, hou je het liever bij even aaien, dan kan dat natuurlijk ook. Of bekijk je alles liever vanop een afstand, alles is mogelijk op dit feestje waarin de jarige en de dieren centraal staan. Wie wil kan ook even op de foto met zijn favoriet dier!

Wat is er inbegrepen? Een leuk en creatief feestje waarin de dieren centraal staan, eten en drinken, een foto van 10 op 15 cm met je favoriete dier.

Wat is de kostprijs? 15 euro/kind (minimum 8 en maximum 12 kinderen)

Voor wie? Kinderen vanaf 4 jaar...

Wat kan extra en wat kost het?

☺Keuze uit 2 versnaperingen 2 euro/kind extra

☺Glittertattoos in thema dieren 2 euro/kind extra

☺Wil je graag foto's en/of filmpjes van het feestje als een blijvende herinnering voor de jarige? Dan is dit mogelijk voor een meerprijs van 75 euro voor allebei. Wens je alleen foto's is het 60 euro, wens je enkel de filmpjes is het 25 euro. Hierbij krijg je alle foto's bewerkt in hoge resolutie en alle filmpjes. Graag dit wel op voorhand doorgeven.

☺Gevulde 'happy birthday' trekpinata 20 euro/feestje of een gevulde pinata met keuze uit verschillende figuren 25 euro/ feestje.

Bij ieder feestje, workshop of kamp kunnen digitale of uitgeprinte foto's besteld worden van elk kind apart. Deze worden volledig professioneel bewerkt. Deze foto's kunnen opgevraagd worden (met logo) door een mailtje te sturen naar info@smileandfriends.be. Gezien de vertrouwelijkheid kan ik deze niet zomaar op mijn site plaatsen zonder toestemming van de ouder van het kind.