Workshopreeks 2 'Fotografie mix kids en volwassenen'

Na een eerste fotografiereeks gaan we verder aan de slag in 5 workshops. Wat komt er aan bod: begrippen als HDR, brandspuntafstand, focus stacking,... We gaan praktisch aan de slag met druppelfotografie, de lensball, panning, gekke foto's en photoshop.

Krijg je maar geen genoeg van fotograferen en wil je jezelf verder uitdagen, dan is deze reeks zeker iets voor jou!

Voor wie is deze workshop? Voor iedereen vanaf 8 jaar die de eerste reeks fotografie bij Smile and Friends volgde of wie zelf zijn camera instelt en niet op de automatische stand fotografeert!

Wat is er inbegrepen? Veel fotografienieuwtjes, een digitaal document met alle info van de workshops en de opdrachten, een drankje en een hapje, 15 foto's met je naam als fotograaf over de ganse reeks,

Wat is de kostprijs? Voor de reeks van 5 lessen betaal je 115 euro.

Wanneer? Er start een reeks op zondag 26 maart 2023 van 9u30 tot 12 uur. Stuur gerust een mailtje naar info@smileandfriends.be.

Voor deze workshop breng je zelf een fototoestel mee... Dit kan een smartphone, een digitale camera, een spiegelreflexcamera,... zijn. Zorg ervoor dat je batterij is opgeladen en dat er voldoende ruimte is op je geheugenkaartje om foto's te nemen! Heb je geen eigen toestel, dan kan je hier gebruik maken van een toestel voor 10 euro per workshop. Graag doorgeven bij het reserveren!