Workshop dieren verzorgen op 20 oktober 2021! Workshop fotografie 3 voor kinderen op 28 oktober 2021! Workshop stelten maken op 12 november 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Workshop sport na school iedere maandag en donderdag!

Feestje 'Smile and Friends beautyroom'

Heb je zin om je eens lekker te laten verwennen samen met je vrienden/vriendinnen? Dan is dit feestje iets voor jou! We starten met een natuurlijk gezichtsmasker, gevolgd door een ontspannende massage. Daarna wordt er nagellak en make up met glitters aangedaan. Je kan ook je eigen glittertattoo kiezen en dan is het tijd voor een korte fotoshoot!

Wat is er inbegrepen? Een 3 of 4 uur durende party vol verwennerij (vanaf 10 kinderen duurt het feestje 4 uur), een korte fotoshoot, een foto 10 op 15 cm, eten en drinken.

Wat is de kostprijs? 20 euro/ kind (minimum 8 / maximum 14)

Voor wie? Vanaf de leeftijd van 5 jaar...

Wat kan extra en wat kost het?

☺Keuze uit 2 versnaperingen 2 euro/kind extra

☺Gevulde 'happy birthday' trekpinata 20 euro/feestje of een gevulde pinata 25 euro/ feestje.

☺Wil je graag foto's en filmpjes van het feestje als een blijvende herinnering voor de jarige? Dan is dit mogelijk voor een meerprijs van 75 euro. Wens je alleen foto's dan betaal je 60 euro.  Hierbij krijg je alle foto's bewerkt en in hoge resolutie. Graag dit wel op voorhand doorgeven. Wil je enkel de filmpjes dan betaal je 25 euro.

Bij ieder feestje, workshop of kamp kunnen digitale of uitgeprinte foto's besteld worden van elk kind apart. Deze worden volledig professioneel bewerkt. Deze foto's kunnen opgevraagd worden (met logo) door een mailtje te sturen naar info@smileandfriends.be. Gezien de vertrouwelijkheid kan ik deze niet zomaar op mijn site plaatsen zonder toestemming van de ouder van het kind.