Feestje 'Smile and Friends beautyroom'

Heb je zin om je eens lekker te laten verwennen samen met je vrienden/vriendinnen? Dan is dit feestje iets voor jou! We starten met een natuurlijk gezichtsmasker, gevolgd door een ontspannende massage. Daarna wordt er nagellak aangedaan. Je kan ook je eigen glittertattoo kiezen en dan is het tijd voor een korte fotoshoot!

Wat is er inbegrepen? Een 3 of 4 uur durende party vol verwennerij (vanaf 12 kinderen duurt het feestje 4 uur), een korte fotoshoot, een foto 10 op 15 cm, eten en drinken.

Wat is de kostprijs? 22 euro/ kind (minimum 8 / maximum 14)

Voor wie? Vanaf de leeftijd van 6 jaar...

Wat kan extra en wat kost het?

☺Keuze uit 2 versnaperingen 2 euro/kind extra

☺Een gevulde pinata 25 euro/ feestje.

☺Wil je graag foto's en filmpjes van het feestje als een blijvende herinnering voor de jarige? Dat kan... Je geeft dit het best door voor het feestje. Na het feestje krijg je de foto's onbewerkt en in lage resolutie door. Dan kan je kiezen voor fotoprints, digitale beelden of een minialbum. Vraag gerust naar meer informatie!

Bij ieder feestje, workshop of kamp kunnen digitale of uitgeprinte foto's besteld worden van elk kind apart. Deze worden volledig professioneel bewerkt. Deze foto's kunnen opgevraagd worden (met logo) door een mailtje te sturen naar info@smileandfriends.be. Gezien de vertrouwelijkheid kan ik deze niet zomaar op mijn site plaatsen zonder toestemming van de ouder van het kind.