Workshop voor kinderen 'fotografie 4' uitgesteld naar latere datum! Workshop voor volwassenen fotografie 2 op 10 december 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Fotografiekamp op 27/28 december 2021! Kerstkamp 'bucketlist' van 3 tot en met 7 januari 2022! Workshop fotografie grootouder/ kleinkind op zondag 9 januari 2022! Workshop voor volwassenen 'creatief met foto's' op vrijdag 21 januari 2022!

Workshop 'Smile and Friends dieren knuffelen en verzorgen'

Ben jij ook helemaal gek op dieren? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. Bij Smile and Friends kan je eten geven of knuffelen met onze kippen, onze konijntjes Melkje en Pluimpje, onze hond Tampa en ons microvarkentje Klikkie. Bekijk je het liever van wat verder af, dat kan natuurlijk ook altijd!

We verzorgen samen de dieren en wie wil kan ook op de foto met zijn/ haar favoriete dier. Trek alvast je speelkledij en je laarzen aan!

Wat is er inbegrepen? Een leuke voormiddag of namiddag tussen de dieren, een hapje en een drankje (natuurlijk na het wassen van jullie handen), een foto van 10 op 15 cm met je favoriete dier.

Wat is de kostprijs? 15 euro/kind

Voor wie? Kinderen van 4 jaar tot 12 jaar

Wanneer? Van zodra de maatregelen het toelaten, plan ik een workshop in. Wil je hierover op de hoogte gehouden worden? Stuur gerust een mailtje naar info@smileandfriends.be.

Bij ieder feestje, workshop of kamp kunnen digitale of uitgeprinte foto's besteld worden van jullie kind. Deze worden volledig professioneel bewerkt. Deze foto's kunnen opgevraagd worden (met logo) door een mailtje of een berichtje te sturen. Gezien de vertrouwelijkheid kan ik deze niet zomaar op mijn site plaatsen zonder toestemming van de ouders van het kind.