Een overzichtje van de komende activiteiten bij Smile and Friends! Workshop 1 fotografie reeks 2 op zondag 26 maart 2023! Workshop 'Helemaal paasproof' op woensdagnamiddag 29 maart 2023! Paasvakantiekamp 'dierenverwennerij' van 3 april tem 7 april 2023! Paasvakantiekamp 'fotografie' op 11 en 12 april 2023! Workshop 'Maak je eigen zeep' op woensdagnamiddag 26 april 2023! Workshop 'Creatief met zout' op woensdagnamiddag 24 mei 2023! Workshop fotografie 'grootouder/kleinkind of meter/metekind of ouder/kind' op zondag 4 juni 2023!

Partybox 'Het draaiend wiel van Smile and Friends'

Heb je zin in een spannende en leuke namiddag met het gezin, met de familie of vrienden? Dan is deze partybox iets voor jou. Je draait aan het wiel en probeert de woorden te raden. Op het wiel staan verschillende prijzen en je kan zelf ook prijzen kiezen met de Smile and Friends munten.

Wat is er inbegrepen? Al het nodige materiaal voor een spannend spel met het draaiend wiel, Smile and Friends prijzenpakket twv 10 euro, handleiding.

Wat is de kostprijs? 50 euro (+50 euro waarborg) (zonder attentie 40 euro)

Voor wie? Voor al wie beginnend kan lezen en ouder...

Hoe gaat het in zijn werk? Je kan het draaiend wiel en het nodige materiaal komen ophalen bij Smile and Friends. Er zit een handleiding in de bak hoe het spel werkt. Graag de bak terug brengen binnen de 2 dagen na een feest of geplande avond met het draaiend wiel! Dan krijg je je waarborg terug.