Workshop dieren verzorgen op 20 oktober 2021! Workshop fotografie 3 voor kinderen op 28 oktober 2021! Workshop stelten maken op 12 november 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Workshop sport na school iedere maandag en donderdag!

Huisdierenshoot bij Smile and Friends

Als dierenliefhebber vind ik het ook heel leuk om (huis)dieren te fotograferen... Wil je graag een foto van je huisdier? Of wil je liever samen met je huisdier op de foto? Wil je graag een blijvende herinnering van je hond toen hij nog een pup was? Hoe fijn is het niet om voor altijd een blijvende en waardevolle herinnering aan je huisdier te hebben...

Een fotoshoot kan bij jullie thuis, buiten in de tuin of op een locatie naar jullie keuze, natuurlijk afhankelijk van het soort huisdier! Wegens hygiënische redenen wordt dit niet in de studio gedaan!

Wil je graag meer informatie of wil je een shoot boeken? Stuur een mailtje naar info@smileandfriends.be of bellen kan naar 0474/595608.

Ik werk met een algemeen systeem... Ik vraag geen vaste prijs voor een shoot. Maar een vaste prijs per foto. Voor de eerste 10 foto's in hoge resolutie, professioneel bewerkt en doorgestuurd zonder watermerk, betaal je 15 euro per foto. Vanaf de 11de foto betaal je 10 euro per foto. Vanaf 7 foto's krijg je de foto's ook uitgeprint 10 op 15 cm. Vanaf 15 foto's krijg je ook een mini-album waarin al je bestelde foto's in verwerkt zijn.