Workshop dieren verzorgen op 20 oktober 2021! Workshop fotografie 3 voor kinderen op 28 oktober 2021! Workshop stelten maken op 12 november 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Workshop sport na school iedere maandag en donderdag!

Workshop 1 'Fotografie voor volwassenen'

Vind je het superleuk om foto's te nemen van je kinderen of kleinkinderen? Wil je graag nog wat meer leren over hoe je een mooie foto maakt? Dat kan tijdens deze workshop. We gaan op een leuke manier stap voor stap leren hoe je een goede foto maakt, wat hierbij belangrijk is, waarop je kan letten,... Wat gebeurt er als je een foto van omlaag trekt, of als je op de stoel staat om een foto te nemen?

We werken rond het thema reflecties of spiegelingen. We bekijken het resultaat van jullie foto's en kijken wat jullie van elkaars werk vinden... Iedereen heeft zijn eigen unieke aanpak!

Voor wie is deze workshop? Voor volwassenen die graag wat meer willen weten over fotografie... Er is geen voorkennis vereist... Deze workshop wordt op een leuke en praktische manier gebracht.

Wat is er inbegrepen? Veel fotografienieuwtjes, een drankje en een hapje, 5 foto's 10 op 15 cm uitgeprint met je eigen naam op als fotograaf, geheugensteun van de workshop (digitaal).

Wat is de kostprijs? 20 euro (maximum 10 deelnemers)

Wanneer? Er volgt nog een 2de basisworkshop ergens in november. Heb je interesse? Stuur gerust een mailtje naar info@smileandfriends.be.

Voor deze workshop breng je zelf een fototoestel mee... Dit kan een smartphone, een digitale camera, een spiegelreflexcamera,... zijn. Zorg ervoor dat je batterij is opgeladen en dat er voldoende ruimte is op je geheugenkaartje om foto's te nemen! Heb je geen eigen toestel, dan kan je hier gebruik maken van een toestel voor 5 euro per workshop. Graag doorgeven bij het reserveren!