Workshop dieren verzorgen op 20 oktober 2021! Workshop fotografie 3 voor kinderen op 28 oktober 2021! Workshop stelten maken op 12 november 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Workshop sport na school iedere maandag en donderdag!

Workshop 3 'Fotografie voor kinderen'

Bij deze workshop gaan we lichttekenen en toveren met licht. Benieuwd hoe dit werkt? Je ziet alvast een voorsmaakje bij de foto's hiernaast...

We bekijken onze foto's op de computer. Dan kies je je eigen top 5! Het is ook steeds mogelijk om je gemaakte foto's te laten bewerken door mij en deze dan digitaal te ontvangen met je eigen naam als fotograaf erop...

Wat is er inbegrepen? Heel wat fotografienieuwtjes, een hapje en drankje, 5 foto's van 10 op 15 cm zijn inbegrepen met je eigen naam als fotograaf.

Wat is de prijs? 20 euro/kind

Voor wie? Voor kinderen/ tieners van 7 tot 15 jaar. Deze workshop kan je alleen volgen als je de basisworkshop 'Fotografie voor kinderen/tieners' of 'Fotografie voor grootouders/kleinkinderen' hebt gevolgd bij Smile and Friends.

Wanneer? Deze workshop gaat door op donderdag 28 oktober van 18 uur tot 21 uur.

Wat breng je mee? Voor deze workshop breng je zelf een fototoestel mee... Dit kan een smartphone, een digitale camera, een spiegelreflexcamera,... zijn. en als je dat ook hebt een statief. Zorg ervoor dat je batterij is opgeladen en dat er voldoende ruimte is op je geheugenkaartje om foto's te nemen! Breng ook je oplaadkabel mee. Heb je geen eigen toestel, dan kan je hier gebruik maken van een toestel voor 5 euro per workshop. Graag dit op voorhand  doorgeven.