Een overzichtje van de komende activiteiten bij Smile and Friends! Workshop 'Snoep en spelletjes' op schoolvrije dag maandag 30 januari 2023! Workshop fotografie 1 van een eerste reeks op zondag 19 februari 2023! Krokusvakantiekamp 'knallen met slingers en confetti' van 20 tem 24 februari 2023! Workshop 'Maak je eigen vrolijke pannenkoeken' op woensdagnamiddag 1 maart 2023! Workshop 'Experimenteren kan je leren' op schoolvrije dag 8 maart 2023! Workshop 1 fotografie reeks 2 op zondag 26 maart 2023! Workshop 'Helemaal paasproof' op woensdagnamiddag 28 maart 2023! Paasvakantiekamp 'dierenverwennerij' van 3 april tem 7 april 2023! Workshop 'Maak je eigen zeep' op woensdagnamiddag 26 april 2023! Workshop 'Creatief met zout' op woensdagnamiddag 24 mei 2023!

Workshop fotografie @work

Ben je ondernemer en neem je vaak foto's voor je website of social media? Of werk je voor een werkgever voor wie je vaak foto's online moet plaatsen? Geen tijd om jarenlang avondonderwijs te volgen? Ben je als werkgever op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit? Dan is deze workshop zeker iets voor jou of voor jouw werknemers! Je krijgt heel wat tips mee, gebundeld in 1 workshop, om jou foto's er mooier en professioneler te laten uitzien! Deze workshop kan gevolgd worden in groep of als privéworkshop! De workshop kan op jouw werkplek zelf plaatsvinden of bij Smile and Friends!

Wat is er inbegrepen? Veel fotografienieuwtjes, een digitaal document met alle info en tips van de workshop, 3 of meer  foto's 10 op 15 cm digitaal doorgestuurd met je eigen naam op als fotograaf (aantal afhankelijk van het soort workshop). Wanneer je kiest voor een workshop bij Smile and Friends is er ook een hapje en drankje voorzien!

Wat is de kostprijs? Meer informatie bij info@smileandfriends.be of 0474/595 608. Prijzen variëren volgens het aantal deelnemers, een groeps of privéworkshop en of het hier of op jouw werkplek plaatsvindt.

Wanneer? Een datum kan nu reeds vastgelegd worden om in te plannen vanaf september 2022. Stuur gerust een mailtje naar info@smileandfriends.be.

Voor deze workshop breng je zelf een fototoestel mee... Dit kan een smartphone, een digitale camera, een spiegelreflexcamera,... zijn. Zorg ervoor dat je batterij is opgeladen en dat er voldoende ruimte is op je geheugenkaartje om foto's te nemen! Heb je geen eigen toestel, dan kan je hier gebruik maken van een toestel voor 10 euro per workshop. Graag doorgeven bij het reserveren!