Een overzichtje van de komende activiteiten bij Smile and Friends! Workshop 'Dierenverwennerij' op schoolvrije dag maandag 3 oktober 2022! Workshop fotografie 4 van de 2de reeks volwassenen op 14 oktober 2022! Workshop fotografie kleinkind/grootouder of metekind/meter, peter of kind/ouder op zondag 16 okober 2022! Workshop 'Sportief en creatief na school' op 19 oktober 2022! Herfstvakantiekamp 'Toveren in de Toverhoek' van woensdag 2 tem vrijdag 4 november 2022! Workshop 'Tie dye' op 23 november 2022! Workshop 'Sportieve en creatieve pietjes' op schoolvrije dag maandag 5 december 2022! Workshop 'Helemaal kerstproof' op 21 december 2022! Kerstvakantiekamp 'Je dromen achterna' van 2 januari tem 6 januari 2023!

Workshop fotografie @work

Ben je ondernemer en neem je vaak foto's voor je website of social media? Of werk je voor een werkgever voor wie je vaak foto's online moet plaatsen? Geen tijd om jarenlang avondonderwijs te volgen? Ben je als werkgever op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit? Dan is deze workshop zeker iets voor jou of voor jouw werknemers! Je krijgt heel wat tips mee, gebundeld in 1 workshop, om jou foto's er mooier en professioneler te laten uitzien! Deze workshop kan gevolgd worden in groep of als privéworkshop! De workshop kan op jouw werkplek zelf plaatsvinden of bij Smile and Friends!

Wat is er inbegrepen? Veel fotografienieuwtjes, een digitaal document met alle info en tips van de workshop, 3 of meer  foto's 10 op 15 cm digitaal doorgestuurd met je eigen naam op als fotograaf (aantal afhankelijk van het soort workshop). Wanneer je kiest voor een workshop bij Smile and Friends is er ook een hapje en drankje voorzien!

Wat is de kostprijs? Meer informatie bij info@smileandfriends.be of 0474/595 608. Prijzen variëren volgens het aantal deelnemers, een groeps of privéworkshop en of het hier of op jouw werkplek plaatsvindt.

Wanneer? Een datum kan nu reeds vastgelegd worden om in te plannen vanaf september 2022. Stuur gerust een mailtje naar info@smileandfriends.be.

Voor deze workshop breng je zelf een fototoestel mee... Dit kan een smartphone, een digitale camera, een spiegelreflexcamera,... zijn. Zorg ervoor dat je batterij is opgeladen en dat er voldoende ruimte is op je geheugenkaartje om foto's te nemen! Heb je geen eigen toestel, dan kan je hier gebruik maken van een toestel voor 5 euro per workshop. Graag doorgeven bij het reserveren!