Workshop voor kinderen 'fotografie 4' uitgesteld naar latere datum! Workshop voor volwassenen fotografie 2 op 10 december 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Fotografiekamp op 27/28 december 2021! Kerstkamp 'bucketlist' van 3 tot en met 7 januari 2022! Workshop fotografie grootouder/ kleinkind op zondag 9 januari 2022! Workshop voor volwassenen 'creatief met foto's' op vrijdag 21 januari 2022!

Workshop 'Smile and Friends after school'

Heb je nog veel energie over na school? Wil je na al dat stilzitten op de banken in de klas graag nog wat bewegen? Heb je nood aan wat buitenlucht? Dat kan wekelijks op maandag en/of donderdag... Ideaal om je kind extra te laten sporten, zonder je verplicht in te schrijven in een sportclub voor een gans jaar!

Hoe gaat dit in zijn werk? Je kind wordt door mij opgehaald op school in Olsene om 15u45. We gaan te voet naar de Toverhoek 21 in Olsene (ongeveer 500 meter stappen), daar eten we een vieruurtje die ikzelf voorzie, daarna starten we met een sportieve activiteit buiten. Dit zal wekelijks iets anders zijn... Voetbal, hockey, olympische spelen, een 'Hoodie' parcours, een zoektocht,... Je kind wordt opgehaald om 18 uur in de Toverhoek 21 in Olsene.

Om alles praktisch makkelijk te laten verlopen, kom je eens langs, voor je kind de eerste keer komt, zodat ik weet wie je kind is en noteer ik ook al jullie gegevens. Op die manier kan ik ook tonen waar je kind zal spelen en wie ik ben.

Wat is er inbegrepen? Ophaling op school om 15u45, een vieruurtje, een 2 uur durend bewegingsactiviteit.

Wat is de kostprijs? Voor 1 keer te komen betaal je 10 euro. Je kan een 5 beurtenkaart kopen voor 45 euro. Koop je een 10 beurtenkaart, dan betaal je 90 euro en krijg je een 'Smile and Friends' fluohesje kado. De 10 beurtenkaart is het ganse schooljaar geldig. De 10 beurtenkaart kan gebruikt worden door kinderen uit hetzelfde gezin.

Wanneer? Deze workshop gaat door op maandag voor de kleuters/eerste leerjaar, op donderdag voor het lager. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@smileandfriends.be of een berichtje naar 0474/595608.