Workshop voor kinderen 'fotografie 4' uitgesteld naar latere datum! Workshop voor volwassenen fotografie 2 op 10 december 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Fotografiekamp op 27/28 december 2021! Kerstkamp 'bucketlist' van 3 tot en met 7 januari 2022! Workshop fotografie grootouder/ kleinkind op zondag 9 januari 2022! Workshop voor volwassenen 'creatief met foto's' op vrijdag 21 januari 2022!

Workshop 'Foto/Memobord' bij Smile and Friends

Heb je zin in een creatieve namiddag? Dan is deze workshop zeker iets voor jou! Maak je eigen foto/memobord... Je kan deze op je eigen manier versieren.

Je kan een bord maken voor jezelf, om in je kamer te zetten. Maar je kan dit ook maken als kado... Om te geven aan je mama voor haar verjaardag, aan je oma en opa omdat ze ... jaar zijn getrouwd, aan je zus omdat ze de liefste is,... We maken dan passende kaartjes erbij en foto's voor de persoon aan wie je het wil geven!

Wat is er inbegrepen? 3 uur creatief plezier, een prachtig kunstwerk voor jezelf of om kado te doen, 3 foto's 10 op 15 cm van jezelf voor op het kunstwerk, bijpassende kaartjes, gebruik van alle materialen inbegrepen, een hapje en een drankje.

Wat is de kostprijs? 30 euro/ kind (zonder foto's en kaartjes 25 euro)

Wanneer? Van zodra de maatregelen het toelaten, plan ik een workshop in. Wil je hierover op de hoogte worden gehouden? Stuur gerust een mailtje naar info@smileandfriends.be.

Bij ieder feestje, workshop of kamp kunnen digitale of uitgeprinte foto's besteld worden. Deze worden volledig professioneel bewerkt. Deze foto's kunnen opgevraagd worden (met logo) door een mailtje of een berichtje te sturen. Meer informatie, mogelijkheden en prijzen worden dan doorgestuurd!