Workshop voor kinderen 'fotografie 4' uitgesteld naar latere datum! Workshop voor volwassenen fotografie 2 op 10 december 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Fotografiekamp op 27/28 december 2021! Kerstkamp 'bucketlist' van 3 tot en met 7 januari 2022! Workshop fotografie grootouder/ kleinkind op zondag 9 januari 2022! Workshop voor volwassenen 'creatief met foto's' op vrijdag 21 januari 2022!

Workshop 'Confetticanon en glittertattoos' bij Smile and Friends

Ben je klaar voor een creatieve namiddag? We maken ons eigen confettikanon. Versier je kanon zoals jij wil... Met veel glitters of lekker stoer! Daarna ga je al knallend met je kanon op de foto!

Daarna is het tijd voor een coole tattoo... Kies uit de aanwezige sjablonen of creëer zelf je eigen unieke tattoo... Natuurlijk kan je ook samen kiezen voor dezelfde tattoo! Aan jullie de keuze... Daarna ga je ook op de foto met je tattoo!

Wat is er inbegrepen? Een leuke en creatieve 3 uur durende namiddag, een hapje en een drankje, je maakt je eigen confettikanon en neemt deze mee naar huis, een glittertattoo en 2 foto's 10 op 15 cm.

Wat is de kostprijs? 16 euro/kind

Voor wie? Kinderen van 4 tot 12 jaar

Wanneer? Van zodra de maatregelen het toelaten, plan ik een workshop in. Wil je hierover op de hoogte worden gehouden? Stuur gerust een mailtje naar info@smileandfriends.be.

Bij ieder feestje, workshop of kamp kunnen digitale of uitgeprinte foto's besteld worden van jullie kind. Deze worden volledig professioneel bewerkt. Deze foto's kunnen opgevraagd worden (met logo) door een mailtje of een berichtje te sturen. Gezien de vertrouwelijkheid kan ik deze niet zomaar op mijn site plaatsen zonder toestemming van de ouders van het kind.