Een overzichtje van de komende activiteiten bij Smile and Friends! Zondag 27 november 2022 kerstshoots! Workshop 'Sportieve en creatieve pietjes' op schoolvrije dag maandag 5 december 2022! Workshop fotografie 6 reeks 2 op vrijdag 9 december 2022 van 18u30 tot 21 uur! Workshop 'Helemaal kerstproof' op 21 december 2022! Kerstvakantiekamp 'Je dromen achterna' van 2 januari tem 6 januari 2023! Workshop 'Snoep en spelletjes' op schoolvrije dag maandag 30 januari 2023! Workshop fotografie kleinkind/grootouder of metekind/meter, peter of kind/ouder in januari/februari 2023! Krokusvakantiekamp 'knallen met slingers en confetti' van 20 tem 24 februari 2023! Paasvakantiekamp 'dierenverwennerij' van 3 april tem 7 april 2023!

Partybox 'Smile and Friends spelen'

Hou je van volksspelen? Dan is deze partybox iets voor jou. Wat kan je allemaal doen? In de aanbieding: schijfschieten, sjoelbak, blikwerpen, zaklopen, petanque, nummerkubb, darts, kubb, 'raak de roos' spel, ringwerpen, zakjes werpen, waterballonnnenkatapult, toss game, eendjes vissen, labyrintspel, touwtrekken, eierlopen,...

Je kan een heus tornooi houden! Hiervoor zijn er tornooiblaadjes voorzien. Iedere deelnemer krijgt een Smile and Friends attentie!

Wat is er inbegrepen? 'Smile and Friends' spelen (keuze van 10, meer is mogelijk voor 5 euro/spel), tornooiblaadjes en potloden, een Smile and Friends attentie (2 euro extra per kind indien er meer zijn dan 10 kinderen).

Wat is de prijs? 50 euro (+50 euro waarborg) (zonder Smile and Friends attentie 40 euro)

Hoe gaat het in zijn werk? Je kan de bak met het nodige materiaal komen ophalen bij Smile and Friends de dag voor het feestje. Er zit een handleiding bij met de spelregels van ieder spel. Er zit ook een lijst in met alles wat aanwezig is! Graag het materiaal terug brengen de dag na het feestje in de staat dat je het kreeg! Dan krijg je je waarborg terug.

Uiteraard kan je deze box ook huren gewoon voor bij jullie thuis of om samen met een ander gezin te spelen! Je kan dan de box op vrijdag ophalen en op zondagavond terug brengen.

Wil je graag een partybox met versiering, servietten, bekers, bordjes, kaarsjes,... Dan betaal je 20 euro extra voor 10 personen. Zijn er meer dan 10 kinderen, dan betaal je 1 euro extra per kind.