Workshop dieren verzorgen op 20 oktober 2021! Workshop fotografie 3 voor kinderen op 28 oktober 2021! Workshop stelten maken op 12 november 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Workshop sport na school iedere maandag en donderdag!

Partybox 'Smile and Friends spelen'

Hou je van volksspelen? Dan is deze partybox iets voor jou. Wat kan je allemaal doen? In de aanbieding: schijfschieten, sjoelbak, blikwerpen, zaklopen, petanque, nummerkubb, darts, kubb, 'raak de roos' spel, ringwerpen, zakjes werpen, waterballonnnenkatapult, toss game, eendjes vissen, labyrintspel, touwtrekken, eierlopen,...

Je kan een heus tornooi houden! Hiervoor zijn er tornooiblaadjes voorzien. Iedere deelnemer krijgt een Smile and Friends attentie!

Wat is er inbegrepen? 'Smile and Friends' spelen (keuze van 10, meer is mogelijk voor 5 euro/spel), tornooiblaadjes en potloden, een Smile and Friends attentie (2 euro extra per kind indien er meer zijn dan 10 kinderen).

Wat is de prijs? 50 euro (+50 euro waarborg) (zonder Smile and Friends attentie 40 euro)

Hoe gaat het in zijn werk? Je kan de bak met het nodige materiaal komen ophalen bij Smile and Friends de dag voor het feestje. Er zit een handleiding bij met de spelregels van ieder spel. Er zit ook een lijst in met alles wat aanwezig is! Graag het materiaal terug brengen binnen de 2 dagen na het feestje! Dan krijg je je waarborg terug.

Uiteraard kan je deze box ook huren gewoon voor bij jullie thuis of om samen met een ander gezin te spelen! Je kan dan de box op vrijdag ophalen en op zondagavond terug brengen.

Wil je graag een partybox met versiering, servietten, bekers, bordjes, kaarsjes,... Dan betaal je 20 euro extra voor 10 personen. Zijn er meer dan 10 kinderen, dan betaal je 1 euro extra per kind.