Joepie, goed nieuws! Vanaf nu kan ik als organisator van Smile and Friends ook een attest voor belastinginbreng uitreiken als jullie kids bij mij op kamp komen! Zomervakantiekamp 1 'Ijsjes, ijs en nog meer ijsjes' van maandag 4 juli tem vrijdag 8 juli 2022! Workshop fotografie 2 voor volwassenen op vrijdag 5 augustus 2022! Workshop fotografie 2 voor kids/ tieners op zondag 7 augustus 2022! Zomervakantiekamp 2 'Fashion sewing & model photography' van maandag 8 augustus tem donderdag 11 augustus 2022! Zomervakantiekamp 3 'Sport 4daagse@KOS' van dinsdag 16 tem vrijdag 19 augustus 2022! Zomervakantiekamp 4 'Ijs in/en alle kleuren van de regenboog' van maandag 22 tem vrijdag 26 augustus 2022! Zomervakantiekamp 5 'Voetbal 3daagse @KOS' van maandag 29 tem 31 augustus 2022! Workshop op schoolvrije dag op maandag 3 oktober 2022! Workshop op schoolvrije dag 'sportieve en creatieve pietjes' maandag 5 december 2022!

Partybox 'Smile and Friends spelen'

Hou je van volksspelen? Dan is deze partybox iets voor jou. Wat kan je allemaal doen? In de aanbieding: schijfschieten, sjoelbak, blikwerpen, zaklopen, petanque, nummerkubb, darts, kubb, 'raak de roos' spel, ringwerpen, zakjes werpen, waterballonnnenkatapult, toss game, eendjes vissen, labyrintspel, touwtrekken, eierlopen,...

Je kan een heus tornooi houden! Hiervoor zijn er tornooiblaadjes voorzien. Iedere deelnemer krijgt een Smile and Friends attentie!

Wat is er inbegrepen? 'Smile and Friends' spelen (keuze van 10, meer is mogelijk voor 5 euro/spel), tornooiblaadjes en potloden, een Smile and Friends attentie (2 euro extra per kind indien er meer zijn dan 10 kinderen).

Wat is de prijs? 50 euro (+50 euro waarborg) (zonder Smile and Friends attentie 40 euro)

Hoe gaat het in zijn werk? Je kan de bak met het nodige materiaal komen ophalen bij Smile and Friends de dag voor het feestje. Er zit een handleiding bij met de spelregels van ieder spel. Er zit ook een lijst in met alles wat aanwezig is! Graag het materiaal terug brengen de dag na het feestje in de staat dat je het kreeg! Dan krijg je je waarborg terug.

Uiteraard kan je deze box ook huren gewoon voor bij jullie thuis of om samen met een ander gezin te spelen! Je kan dan de box op vrijdag ophalen en op zondagavond terug brengen.

Wil je graag een partybox met versiering, servietten, bekers, bordjes, kaarsjes,... Dan betaal je 20 euro extra voor 10 personen. Zijn er meer dan 10 kinderen, dan betaal je 1 euro extra per kind.