Partybox 'Smile and Friends fotografie/molspel'

Heb je zin in een spannende en leuke namiddag? Dan is deze partybox iets voor jou. Je gaat al fotograferend opdrachten uitvoeren in groep, zo snel mogelijk. Maar in iedere groep is er iemand die het spel saboteert! Kunnen jullie de mol ontmaskeren? Of blijft hij geheim? Weten jullie wie de mol is van de andere ploeg?

Dit spel heb ik op verschillende moeilijkheidsniveaus gemaakt. Het kan dus door zowel een groep 6 jarigen (vanaf een kind kan lezen), een groep tieners, als een groep volwassenen gespeeld worden. Dit kan dus ook perfect zijn voor een sweet 16 bijvoorbeeld!

Wat is er inbegrepen? Al het nodige materiaal voor een spannend fotografie/molspel, Smile and Friends attentie voor 10 (vanaf 11 personen 2 euro extra).

Wat is de kostprijs? 40 euro (+25 euro waarborg) (zonder attentie 30 euro)

Voor wie? Voor al wie beginnend kan lezen en ouder...

Hoe gaat het in zijn werk? Je kan de bak met het nodige materiaal komen ophalen bij Smile and Friends. Er zit een handleiding in de bak hoe het spel werkt. Al de nodige materialen om de opdrachten te kunnen uitvoeren zitten in de bak. Natuurlijk is er ook wat creativiteit nodig... Er zit ook een lijst in met wat er in de bak zit! Graag de bak terug brengen binnen de 2 dagen na het feestje! Dan krijg je je waarborg terug.

Uiteraard kan je deze box ook huren gewoon voor bij jullie thuis of om samen met een ander gezin te spelen! Je kan dan de box op vrijdag ophalen en op zondagavond terug brengen.

Wil je graag een partybox met versiering, servietten, bekers, bordjes, kaarsjes,... Dan betaal je 20 euro extra voor 10 personen. Zijn er meer dan 10 kinderen, dan betaal je 1 euro extra per kind.