Partybox 'Fotografie ja/nee spel' van Smile and Friends

Dit is een spel voor wie goed dingen kan voorspellen! Het spel begint met 15 vragen waarbij je individueel ja of nee moet antwoorden! Daarna begint het effectieve spel met een vleugje fotografie en vooral veel plezier. Wie het meeste juist antwoorden geeft, die wint het spel!

Wat is er inbegrepen? Alle materiaal om het spel te kunnen spelen, een Smile and Friends attentie voor alle deelnemers (bij meer dan 10 deelnemers, 2 euro extra per deelnemer).

Wat is de prijs? 35 euro (+25 euro waarborg) (25 euro zonder attentie)

Hoe gaat het in zijn werk? Je kan de bak met het nodige materiaal komen ophalen bij Smile and Friends. Er zit een handleiding in de bak hoe het spel werkt. Al de nodige materialen om de opdrachten te kunnen uitvoeren zitten in de bak. Natuurlijk is er ook wat creativiteit nodig... Er zit ook een lijst in met wat er in de bak zit! Graag de bak terug brengen binnen de 2 dagen na het feestje! Dan krijg je je waarborg terug.

Uiteraard kan je deze box ook huren gewoon voor bij jullie thuis of om samen met een ander gezin te spelen! Je kan dan de box op vrijdag ophalen en op zondagavond terug brengen.

Wil je graag een partybox met versiering, servietten, bekers, bordjes, kaarsjes,... Dan betaal je 20 euro extra voor 10 personen. Zijn er meer dan 10 kinderen, dan betaal je 1 euro extra per kind.