Een overzichtje van de komende activiteiten bij Smile and Friends! Workshop 1 fotografie reeks 2 op zondag 26 maart 2023! Workshop 'Helemaal paasproof' op woensdagnamiddag 29 maart 2023! Paasvakantiekamp 'dierenverwennerij' van 3 april tem 7 april 2023! Paasvakantiekamp 'fotografie' op 11 en 12 april 2023! Workshop 'Maak je eigen zeep' op woensdagnamiddag 26 april 2023! Workshop 'Creatief met zout' op woensdagnamiddag 24 mei 2023! Workshop fotografie 'grootouder/kleinkind of meter/metekind of ouder/kind' op zondag 4 juni 2023!

Partyboxen bij Smile and Friends

 

Je kan bij Smile and Friends ook een partybox huren om thuis je feestje te vieren. Je kan kiezen uit 5 partyboxen die zowel voor jong als oud voor veel fun zullen zorgen. De boxen kunnen ook gebruikt worden om een namiddag met vrienden net iets gezelliger te maken, als activiteit op een vrijgezellenavond of voor een sweet sixteen!

De box kan je komen ophalen de dag voor het feestje en terug brengen ten laaatste 2 dagen na het feestje! Alle materiaal voor een geslaagde activiteit zit in de box, je hebt alleen nog je smartphone nodig om de tijd bij te houden voor sommige spelletjes...

Bij iedere partybox zit er een duidelijke handleiding en een overzichtslijst met wat er zich allemaal in de box bevindt. Als je verder doorklikt op de verschillende partyboxen, vind je de prijzen terug. Wil je graag een partybox huren of heb je nog vragen, stuur gerust een mailtje naar info@smileandfriends.be.