Workshop dieren verzorgen op 20 oktober 2021! Workshop fotografie 3 voor kinderen op 28 oktober 2021! Workshop stelten maken op 12 november 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Workshop sport na school iedere maandag en donderdag!

Zomervakantiekamp 'Smile and Friends Soccer @ KOS'

Is voetballen je passie? Of wil je de eerste stappen in het voetbal zetten? Wil je graag een sportieve en leuke week in de zomervakantie? Dan is dit kamp iets voor jullie!

Wat staat er allemaal op de planning? We verbeteren de technische skills, we spelen voetbalspelletjes,... Naast voetbal spelen we ook een spelletje hockey en baseball. Daarnaast is er ook een Smile and Friends kampioenschap waarbij iedereen een Smile and Friends aandenken krijgt. De winnaar per groep krijgt nog een extra attentie!

Er is ook extra aandacht voor wie zijn keepertalenten verder wil uitbreiden... Iedere dag is er een moment voorzien waarin de keepers apart aan bod komen. Ze krijgen dan aangepaste keepertraining van Imani De Clercq, keepster bij de Yellow Flames... Zij is ook de ganse stage aanwezig om training te geven!

Wanneer? De eerste editie zit erop, wat was het fijn! Dankjewel voor de talrijke inschrijvingen. We kijken alvast uit naar een tweede editie die plaats zal vinden eind augustus!

Voor wie? Meisjes en jongens van het geboortejaar 2017 tot en met 2008 kunnen hier aan deelnemen. We werken met verschillende groepen volgens leeftijd, niveau en het aantal inschrijvingen.

Wat is er inbegrepen? 3 sportieve en leuke dagen op de terreinen van Olsene Sportief, Smile and Friends fun, water en een tussendoortje, een blijvende herinnering,...

Wat is de prijs? 85 euro voor 3 dagen

Ben je overtuigd? Schrijf je dan snel in... Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@smileandfriends.be (met vermelding van de naam en geboortedatum van uw kind) en het geld over te schrijven op BE 07001902787766. Na ontvangst van de betaling stuur ik een mailtje terug, met de vermelding dat je kind definitief is ingeschreven.