Workshop voor kinderen 'fotografie 4' uitgesteld naar latere datum! Workshop voor volwassenen fotografie 2 op 10 december 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Fotografiekamp op 27/28 december 2021! Kerstkamp 'bucketlist' van 3 tot en met 7 januari 2022! Workshop fotografie grootouder/ kleinkind op zondag 9 januari 2022! Workshop voor volwassenen 'creatief met foto's' op vrijdag 21 januari 2022!

Paasvakantiekamp 1 'Dierenplezier'

Heb je zin in een kleinschalig kamp, dan ben je bij Smile and Friends op het juiste adres. Het thema zegt alles, de dieren zullen centraal staan in dit kamp. Welke dieren zijn er allemaal bij Smile and Friends? Klikkie ons microvarken, Tampa onze beagle, Melkje en Pluimpje onze konijntjes, cavia's, kippen, schildpadden,... En natuurlijk in de paasvakantie kuikentjes! We gaan de dieren verzorgen, je kan knuffelen met de dieren, we knutselen rond het thema dieren, je gaat op de foto met je favoriete dier, aan de hand van spelletjes leren we meer over de dieren,...

Graag wil ik meegeven dat dit alles volledig onder begeleiding gebeurt. Veiligheid voor alles! Dit kamp is voor iedereen die van dieren houdt, dit hoeft zeker niet te betekenen dat je kind bij ieder dier moet gaan. Ieder kind bepaalt zijn eigen grenzen.

Wanneer? Van 9 tot 16 uur op maandag 4 april 2022 tot en met vrijdag 8 april 2022 (opvang voorzien van 8 tot 9 uur en van 16 tot 17 uur)

Voor wie? Alle kinderen van de 2de kleuterklas tot en met het 6de leerjaar... (inschrijvingen zijn beperkt voor dit kamp)

Wat is er inbegrepen? 5 dagen met een mix van creatieve en sportieve activiteiten waarbij de dieren centraal staan, gebruik van al het materiaal, drinken en versnapering, tegemoetkoming voor de mutualiteit, fiscaal attest.

Wat is de prijs? 140 euro voor 5 dagen

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@smileandfriends.be (met de vermelding van de naam en geboortedatum van uw kind). Ik stuur dan een bevestiging en daarna kan je het geld overschrijven op BE 07001902787766. Eens het geld is overgeschreven, is je kind definitief ingeschreven. Dan stuur ik nog een definitieve mail met meer informatie.