Workshop dieren verzorgen op 20 oktober 2021! Workshop fotografie 3 voor kinderen op 28 oktober 2021! Workshop stelten maken op 12 november 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Workshop sport na school iedere maandag en donderdag!

Kerstvakantiekamp 'bucketlist'

 

Ben jij al klaar voor het nieuwe jaar 2022? Heb jij ook zoals iedereen een lijstje met goede voornemens? Bij Smile and Friends staat er maar 1 iets op! Heel veel dingen op de bucketlist aanvinken... Wil jij ook graag je bucketlist maken en al een aantal dingen aankruisen in de eerste week van het nieuwe jaar? Dan is dit kamp zeker iets voor jou! Iedereen maakt zijn persoonlijke bucketlist en dan gaan we de rest van de week aan de slag onder het motto... DOE WAT JE GRAAG DOET en aanvinken op die lijst! Misschien wil je wel je eigen glittertattoo zetten of ontwerpen, of wil je een gekke fotoshoot doen, of eens gaan wandelen met een hond, of voetballen met iets anders dan een bal, of reuzebellen maken, of je eigen nieuwjaarsreceptie voorbereiden, of een ganse dag gezelschapsspelletjes spelen, of je eigen nieuwjaarskaartje maken, of slijm maken, of je eigen toverdrankje,...

Wanneer? van maandag 3 januari 2022 tot en met vrijdag 7 januari  2021, iedere dag van 9 uur tot 16 uur, er is ook opvang voorzien van 8 tot 9 uur en van 16 tot 17 uur

Voor wie? voor kinderen van de 2de kleuterklas tot en met het 6de leerjaar

Waar? bij Smile and Friends in de Toverhoek 21 in Olsene

Wat is de kostprijs?: 140 euro voor 5 dagen (indien je een plaatsje reserveert voor 16 november, krijg je 10 euro korting)

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@smileandfriends.be (met de vermelding van de naam en geboortedatum van uw kind). Ik stuur dan een bevestiging en daarna kan je het geld overschrijven op BE 07001902787766. Eens het geld is overgeschreven, is je kind definitief ingeschreven.