Joepie, goed nieuws! Vanaf nu kan ik als organisator van Smile and Friends ook een attest voor belastinginbreng uitreiken als jullie kids bij mij op kamp komen! Zomervakantiekamp 1 'Ijsjes, ijs en nog meer ijsjes' van maandag 4 juli tem vrijdag 8 juli 2022! Workshop fotografie 2 voor volwassenen op vrijdag 5 augustus 2022! Workshop fotografie 2 voor kids/ tieners op zondag 7 augustus 2022! Zomervakantiekamp 2 'Fashion sewing & model photography' van maandag 8 augustus tem donderdag 11 augustus 2022! Zomervakantiekamp 3 'Sport 4daagse@KOS' van dinsdag 16 tem vrijdag 19 augustus 2022! Zomervakantiekamp 4 'Ijs in/en alle kleuren van de regenboog' van maandag 22 tem vrijdag 26 augustus 2022! Zomervakantiekamp 5 'Voetbal 3daagse @KOS' van maandag 29 tem 31 augustus 2022! Workshop op schoolvrije dag op maandag 3 oktober 2022! Workshop op schoolvrije dag 'sportieve en creatieve pietjes' maandag 5 december 2022!

Newbornshoot bij Smile and Friends

Wat een overweldigend en fantastisch gevoel... Jullie eigen wonder op de wereld hebben. Zo uniek, zo mooi, zo lief, zo klein, zo cute, zo van het ene moment op het andere je ALLES... Wat is er dan mooier dan die momenten samen te koesteren in een blijvende en waardevolle herinnering voor vandaag, voor morgen, voor altijd!

Ik neem graag de tijd om  jullie eigen wonder te fotograferen. Ik hou ook van het nemen van beelden van details. Dit kan hier in de studio of bij jullie thuis... Ik heb allerlei dekentjes, mandjes, accessoires,... waarin jullie wonder kan vertoeven. Maar misschien wil hij/zij nog wel het liefst dicht bij jullie gefotografeerd worden. Een fotoshoot is steeds op het tempo van jullie baby en jullie als kersverse ouders. Wil je graag zijn of haar eigen knuffeltje, dekentje, kledij of andere accessoires meebrengen, dat kan zeker, want jullie kleine wonder is zeker al gehecht aan jullie geur.

Ik zorg er alvast voor dat jullie wonder het warm genoeg heeft tijdens zijn/ haar shoot. Als kinderverpleegkundige van opleiding en met mijn jarenlange ervaring als onthaalouder, is jullie wonder bij mij in goede handen. De beleving en veiligheid van jullie baby komt steeds op de eerste plaats!

Neem alvast een kijkje in mijn portfolio... Wil je graag meer informatie of wil je een shoot boeken? Stuur dan graag een mailtje naar info@smileandfriends.be of bellen kan ook naar 0474/595608. Wanneer jullie een shoot boeken geef ik jullie alvast meer specifieke en praktische informatie mee, zodat jullie zich voor de shoot geen zorgen hoeven te maken.

Ik werk met een algemeen systeem... Ik vraag geen vaste prijs voor een shoot. Maar een vaste prijs per foto. Ben je niet tevreden, dan hoef je geen foto's te kopen. Voor de eerste 10 foto's in hoge resolutie, professioneel bewerkt en doorgestuurd zonder watermerk, betaal je 15 euro per foto. Vanaf de 11de foto betaal je 10 euro per foto. Vanaf 7 foto's krijg je de foto's ook uitgeprint 10 op 15 cm. Vanaf 15 foto's krijg je ook een mini-album waarin al je bestelde foto's in verwerkt zijn.