Workshop dieren verzorgen op 20 oktober 2021! Workshop fotografie 3 voor kinderen op 28 oktober 2021! Workshop stelten maken op 12 november 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Workshop sport na school iedere maandag en donderdag!

Newbornshoot bij Smile and Friends

Wat een overweldigend en fantastisch gevoel... Jullie eigen wonder op de wereld hebben. Zo uniek, zo mooi, zo lief, zo klein, zo cute, zo van het ene moment op het andere je ALLES... Wat is er dan mooier dan die momenten samen te koesteren in een blijvende en waardevolle herinnering voor vandaag, voor morgen, voor altijd!

Ik neem graag de tijd om  jullie eigen wonder te fotograferen. Ik hou ook van het nemen van beelden van details. Dit kan hier in de studio of bij jullie thuis... Ik heb allerlei dekentjes, mandjes, accessoires,... waarin jullie wonder kan vertoeven. Maar misschien wil hij/zij nog wel het liefst dicht bij jullie gefotografeerd worden. Een fotoshoot is steeds op het tempo van jullie baby en jullie als kersverse ouders. Wil je graag zijn of haar eigen knuffeltje, dekentje, kledij of andere accessoires meebrengen, dat kan zeker, want jullie kleine wonder is zeker al gehecht aan jullie geur.

Ik zorg er alvast voor dat jullie wonder het warm genoeg heeft tijdens zijn/ haar shoot. Als kinderverpleegkundige van opleiding en met mijn jarenlange ervaring als onthaalouder, is jullie wonder bij mij in goede handen. De beleving en veiligheid van jullie baby komt steeds op de eerste plaats!

Neem alvast een kijkje in mijn portfolio... Wil je graag meer informatie of wil je een shoot boeken? Stuur dan graag een mailtje naar info@smileandfriends.be of bellen kan ook naar 0474/595608. Wanneer jullie een shoot boeken geef ik jullie alvast meer specifieke en praktische informatie mee, zodat jullie zich voor de shoot geen zorgen hoeven te maken.

Ik werk met een algemeen systeem... Ik vraag geen vaste prijs voor een shoot. Maar een vaste prijs per foto. Ben je niet tevreden, dan hoef je geen foto's te kopen. Voor de eerste 10 foto's in hoge resolutie, professioneel bewerkt en doorgestuurd zonder watermerk, betaal je 15 euro per foto. Vanaf de 11de foto betaal je 10 euro per foto. Vanaf 7 foto's krijg je de foto's ook uitgeprint 10 op 15 cm. Vanaf 15 foto's krijg je ook een mini-album waarin al je bestelde foto's in verwerkt zijn.