Workshop dieren verzorgen op 20 oktober 2021! Workshop fotografie 3 voor kinderen op 28 oktober 2021! Workshop stelten maken op 12 november 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Workshop sport na school iedere maandag en donderdag!

Feestje 'foto/ memobord' bij Smile and Friends

 

Heb je zin in een creatief feestje? Dan is deze party zeker iets voor jou! Je maakt je eigen foto/memobord en je kan deze op je eigen manier versieren.

Je kan een bord maken voor jezelf, om in je kamer te zetten. Maar je kan dit ook maken als kado... We maken dan passende kaartjes erbij en foto's om eraan op te hangen!

Wat is er inbegrepen? Een 3 uur durend feestje, een korte fotoshoot met je friends, 3 fotoprints 10 op 15 cm voor elk kind, eten en drinken, foto/memobord (groot voor de jarige, klein voor de anderen)

Wat is de kostprijs? 25 euro/kind (minimum 5 kinderen, maximum 10 kinderen)

Voor wie? Vanaf de leeftijd van 5 jaar...

Wat kan extra en wat kost het?

☺Keuze uit 2 versnaperingen 2 euro/kind extra

☺Wil je graag foto's en/of filmpjes van het feestje als een blijvende herinnering voor de jarige? Dan is dit mogelijk voor een meerprijs van 75 euro voor allebei. Wens je alleen foto's is het 60 euro, wens je enkel de filmpjes is het 25 euro. Hierbij krijg je alle foto's bewerkt in hoge resolutie en alle filmpjes. Graag dit wel op voorhand doorgeven.

☺Een gevulde pinata kost 25 euro/ feestje.

Bij ieder feestje, workshop of kamp kunnen digitale of uitgeprinte foto's besteld worden van elk kind apart. Deze worden volledig professioneel bewerkt. Deze foto's kunnen opgevraagd worden (met logo) door een mailtje te sturen naar info@smileandfriends.be. Gezien de vertrouwelijkheid kan ik deze niet zomaar op mijn site plaatsen zonder toestemming van de ouder van het kind.