Workshop dieren verzorgen op 20 oktober 2021! Workshop fotografie 3 voor kinderen op 28 oktober 2021! Workshop stelten maken op 12 november 2021! Workshop pinata maken op 24 december 2021! Workshop sport na school iedere maandag en donderdag!

Feestje 'Smile and Friends confettikanon en glittertattoos'

Ben je klaar voor een knallend feestje? We maken ons eigen kindvriendelijk confettikanon. Je versiert je kanon zoals jij wil samen met je vriendjes... Met veel glitters of lekker stoer! Daarna gaan jullie al knallend met je kanon op de foto! Je kan je kanon thuis verder blijven gebruiken voor een volgend feest of met nieuwjaar!

Daarna is het tijd voor een coole tattoo... Kies uit de aanwezige sjablonen of creëer zelf je eigen unieke tattoo... Natuurlijk kan je ook samen kiezen voor dezelfde tattoo! Aan jullie de keuze... Daarna ga je ook op de foto met je tattoo!

Wat is er inbegrepen? Een leuke en creatieve 3 uur durende namiddag, een hapje en een drankje, je maakt je eigen confettikanon en neemt deze mee naar huis, een glittertattoo en 2 foto's 10 op 15 cm.

Wat is de kostprijs? 16 euro/kind

Voor wie? Kinderen van 4 tot 12 jaar (minimum 8 en maximum 14 kinderen)

Wanneer? Wil je graag dit feestje boeken? Stuur gerust een mailtje naar info@smileandfriends.be.

Wat kan extra en wat kost het?

☺Keuze uit 2 versnaperingen 2 euro/kind extra

☺Een gevulde pinata 25 euro/ feestje. Een pinata zorgt altijd voor dat tikkeltje meer plezier!

☺Wil je graag foto's en filmpjes van het feestje als een blijvende herinnering voor de jarige? Dan is dit mogelijk voor een meerprijs van 75 euro. Wens je alleen foto's dan betaal je 60 euro.  Hierbij krijg je alle foto's bewerkt en in hoge resolutie. Graag dit wel op voorhand doorgeven. Wil je enkel de filmpjes dan betaal je 25 euro.

Bij ieder feestje, workshop of kamp kunnen digitale of uitgeprinte foto's besteld worden van jullie kind. Deze worden volledig professioneel bewerkt. Deze foto's kunnen opgevraagd worden (met logo) door een mailtje of een berichtje te sturen. Gezien de vertrouwelijkheid kan ik deze niet zomaar op mijn site plaatsen zonder toestemming van de ouders van het kind.